|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Crte na monitoru
E, ovako. Posjedujem Proview 17" flat. Monitor je sasvim solidan, da bih unaprijed spriječio nekakvo pljuvanje tipa : to ti niš ne valja, kad kupuješ jeftino, itd itd. U slučaju toga, ne odgovaram za postupke! Nego, imam problem sa nekim čudnim crtama ako se mogu tako nazvati po monitoru. Odnosno, to bi bile nekakve prugice koje se kao spuštaju od gore prema dolje, ali ih nema uvijek. Sad ih nema a maloprije je bilo. Pitam ja tipa iz servisa što je to i tako to, jer je monitor još 2 godine pod garancijom, a on meni da je meni sigurno slab napon u stanu, da ne valja struja i tako to. Što bi moglo biti, ali nisam siguran... jest da mi žarulje izgaraju svakih malo, ali... Je'l tko imao sličnih problema ili iskustva sa navedenim problemom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Crte na monitoru
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
To ti je zato što ti win ne prepoznaju monitor kao Plug and Play več kao Default. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ocisti si kontake na VGA kablu
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
Kabel je njegov oriđiđi, imam woofer pod stolom, udaljen oko metar, ne bi trebalo smetati. Ali ja uistinu sumnjam u svoju struju, ali mi se ne da zbog toga vuć monitor kod frenda.. a i ako ga odnesem na servis, onda znam da ću ostat bez monitora na najmanje tjedan dana, ili slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a na kojoj ferkvenciji tebi monitor radi?
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
1024x768@85hz, a isto je i kad stavim na 100hz, ili 75hz. Morat ću ga nosit na servis... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|