![]() |
Crte na monitoru
E, ovako.
Posjedujem Proview 17" flat. Monitor je sasvim solidan, da bih unaprijed spriječio nekakvo pljuvanje tipa : to ti niš ne valja, kad kupuješ jeftino, itd itd. U slučaju toga, ne odgovaram za postupke! Nego, imam problem sa nekim čudnim crtama ako se mogu tako nazvati po monitoru. Odnosno, to bi bile nekakve prugice koje se kao spuštaju od gore prema dolje, ali ih nema uvijek. Sad ih nema a maloprije je bilo. Pitam ja tipa iz servisa što je to i tako to, jer je monitor još 2 godine pod garancijom, a on meni da je meni sigurno slab napon u stanu, da ne valja struja i tako to. Što bi moglo biti, ali nisam siguran... jest da mi žarulje izgaraju svakih malo, ali... Je'l tko imao sličnih problema ili iskustva sa navedenim problemom? |
Re: Crte na monitoru
Citiraj:
|
Nije u kartici, jer sam je mijenjao i ista stvar, ali je nisam mijenjao zbog toga.
Odnijet ću ja njega fino u servis, pa nek on isproba na "svojoj struji" :rambo: :rambo: |
To ti je zato što ti win ne prepoznaju monitor kao Plug and Play več kao Default.:beer:
|
A jeste neki, ne bi ni čoeku pomogli:D
Nemaš li u blizini nekakv zvučnik ili nešto slično što izaziva smetnje? Loš kabel? Promrdaj po njemu, kontaktima... |
Ocisti si kontake na VGA kablu
|
Citiraj:
|
Kabel je njegov oriđiđi, imam woofer pod stolom, udaljen oko metar, ne bi trebalo smetati. Ali ja uistinu sumnjam u svoju struju, ali mi se ne da zbog toga vuć monitor kod frenda..
a i ako ga odnesem na servis, onda znam da ću ostat bez monitora na najmanje tjedan dana, ili slično... |
a na kojoj ferkvenciji tebi monitor radi?
|
1024x768@85hz, a isto je i kad stavim na 100hz, ili 75hz.
Morat ću ga nosit na servis... :argue: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |