|
![]() |
#1 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
Ko moze nabavit NOCTUA/XSILENCE
Molim ljepo ako neko moze nabavit izvana (jer sam vidio da ekipa narucuje) jerbo ja nemam kartice... Najradije bi dake uzeo Noctua 4 120-ice a ak neide moze i xsilence hidro. trenutno imam 2 revolteca tranu 120 i prilicno su tihi (lagani duboki ton, valjda lezajevi) i 2 tt koja sam dobio s kucistem, oni su malo glasniji isto duboki al bi bash htio jos tise kad sam se vec trudio sve ostale stvari utisat -hardovi u gumenim vicecim kavezima i sl. ak neko moze nek se javi pa cemo se dogovorit. hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
meni se cini da ti uopce nisi procitao sticky o utisavanju ventilatora koji se nalazi upravo na ovom podforumu... IMHO glupo je davati 300kn za 4 ventilatora a mislim da bi nctue toliko kostale... imas xilence u formelu, chieftec u ve-milu i ja ti predlazem da to gledas i ostavis se ovih perverzija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobro ti Zmaj kaze, Noctue s12 su na Ebay-u 85-130Kn, a jedini koji salje kod nas je ujedno i najskuplji, 13funti + 8 postarine, znaci preko 210Kn komad ![]() xsilence hidro nema, ovo je za Ebay, ne znam kak je sa ovim shopovima po njemackoj i Austriji
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako hoćeš nešto jako tiho, a cijena ti nije bitna pogledaj si Scythe S-Flex ventilatore u www.zola.hr Ja imam jednog i mogu reći da je brutalno tih ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
mraque. ![]() lol ovom 800 okretaja je deklaracije 8 debila.... moracu to probat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Onog od 800 rpm, da to je broj okretaja na 12V. Na 7V bi radio manje, ali nisam isprobavao niže okretaje, stvarno nema smisla ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Vidio sam danas Xilence ventove u Kvarku u Rijeci, pa možda vrijedi pogledat u njihovoj poslovnici, ovisno o tvojoj lokaciji.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
scythe-ovi ventovi su mislim najkvalitetnije sto mozes kod nas kupiti sto se ventilatora tice, ali to ces i platiti (izmedu 90-120kn su) po meni ventilatori vise manje jednake kvalitete (jedino nemogu tvrditi za drugotrajnost posto niti jednog ne koristim vise od godinu dana) su chiefteci (rebrandirani Yate Loon) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|