![]() |
Ko moze nabavit NOCTUA/XSILENCE
Molim ljepo ako neko moze nabavit izvana (jer sam vidio da ekipa narucuje) jerbo ja nemam kartice...
Najradije bi dake uzeo Noctua 4 120-ice a ak neide moze i xsilence hidro. trenutno imam 2 revolteca tranu 120 i prilicno su tihi (lagani duboki ton, valjda lezajevi) i 2 tt koja sam dobio s kucistem, oni su malo glasniji isto duboki al bi bash htio jos tise kad sam se vec trudio sve ostale stvari utisat -hardovi u gumenim vicecim kavezima i sl. ak neko moze nek se javi pa cemo se dogovorit. hvala unaprijed. |
meni se cini da ti uopce nisi procitao sticky o utisavanju ventilatora koji se nalazi upravo na ovom podforumu...
IMHO glupo je davati 300kn za 4 ventilatora a mislim da bi nctue toliko kostale... imas xilence u formelu, chieftec u ve-milu i ja ti predlazem da to gledas i ostavis se ovih perverzija ;) |
Dobro ti Zmaj kaze, Noctue s12 su na Ebay-u 85-130Kn, a jedini koji salje kod nas je ujedno i najskuplji, 13funti + 8 postarine, znaci preko 210Kn komad:), gledao i ja to jos odavno al ne isplati se
xsilence hidro nema, ovo je za Ebay, ne znam kak je sa ovim shopovima po njemackoj i Austriji |
nije glupo dat 300 kn za tisinu ak ti je tisina bitna. Thx na info za formel, ne znam kak mi je promako :) budem iso kupit 1 pa cu vidit jel mi to ok...
|
Ako hoćeš nešto jako tiho, a cijena ti nije bitna pogledaj si Scythe S-Flex ventilatore u www.zola.hr
Ja imam jednog i mogu reći da je brutalno tih :) |
mraque. :p kojeg imash? mislim kolko okretaja? jel to definiran broj okretaja na 12v? i dal ovaj sa 800 kad josh spustish na 7v znaci da bi radio na nekih 500?
lol ovom 800 okretaja je deklaracije 8 debila.... moracu to probat |
Onog od 800 rpm, da to je broj okretaja na 12V. Na 7V bi radio manje, ali nisam isprobavao niže okretaje, stvarno nema smisla :D
|
Vidio sam danas Xilence ventove u Kvarku u Rijeci, pa možda vrijedi pogledat u njihovoj poslovnici, ovisno o tvojoj lokaciji.
|
scythe-ovi ventovi su mislim najkvalitetnije sto mozes kod nas kupiti sto se ventilatora tice, ali to ces i platiti (izmedu 90-120kn su)
po meni ventilatori vise manje jednake kvalitete (jedino nemogu tvrditi za drugotrajnost posto niti jednog ne koristim vise od godinu dana) su chiefteci (rebrandirani Yate Loon) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |