|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
hrhr
Good evening, sorry, we can only do shipment to countries that are part of the European Union. Best regards Oliver Fischer PS: Grafikpower plus Kino-Atmospäre am eigenen Rechner: Radeon 9800 Gold AiW + 5.1 Sound + Fernbedienung für nur 259 EUR! Kaufwillige und der Rest klicken hier: http://www.radeon-shop.de/shop/view_...=199&srcid=101 ------------------------------------------ Mad-Moxx - die Online-Shops der Computation Systemhaus GmbH http://www.mad-moxx.de vertrieb@mad-moxx.de ------------------------------------------- Kako mi ovo ide na zivce, na moje pitanje dali dostavljaju u Grcku koja je btw. kojih 500 km dalje od nas, odgovor je bio da. Stvarno ne razumijem zasto. Inace htio sam naruciti modani AIW 9800 ali koliko vidim nista od toga. Najbolja stvar je na pitanje dali dostavljaju u Svicarsku odgovor bio da ... Ponekad se stvarno pitam zasto ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A kaj je nova? Lijepo ti ček reko da dostavljaju samo u članice EU...Mi - banana po tom pitanju i prič atu završava prije nego je počela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U EU i u Švajcarsku šalju ha? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dezurno Smetalo
|
Mislim malo mi je glupo da dostavljaju u Grcku koja je pun qrac dalje nego mi, a nece nama dostavit. Isto tako Svicarska nije u Europskoj uniji ![]()
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ali se radi o skupljim bankovnim transakcijama. Tako bi za to trebali platiti veći prijenos love.
![]() |
#6 |
Dezurno Smetalo
|
Wh mislim da se tu varas jher postoje dva nacina isporuke i placanja, prvi je da platis kreditnom preko neta i dobis preko kurirske sluzbe, a drugi je da platis kurirskoj sluzbi punu cijenu kad ti donesu. Posto u Hrvatskoj imamo barem 2-3 poznate kurirske sluzbe (dhl, overseas i mislimda je FEDex) ne vidim razloga zasto nebi dostavljali.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hm, gle, da me netko ne bi krivo shvatio ja volim ovu domovinu ali za ostatak Europe ovo je "šupak svemira (TM)". Mislim kada sam ja tražio dual ploču, tip iz Graza (do kojeg BTW pljuneš ili baciš kamen) mi je rekao može isporuka unutar EU, Grčka, Srbija, Crna Gora, ... ali za Zagreb nema šanse ... misli sličan odgovor sam dobio na 1001 web shopu unutar EU. Ali su barem ekspeditivni, odgovor stiže unutar max. 1 dana. A ne kao kod nas na 35 mail upita i 10 Faxova sam dobio čak tri odgovora ... Život ti je takav, političari su nam smradovi i gadovi pa smrde pa radi njih i mi svi svima smrdimo pa neće imati posla s nama osim amera koji posluju i sa talibanima ako treba jer svaki dolar je zelen ...
![]() |
#8 |
Dezurno Smetalo
|
Ma mene to ponekad stvarno ubija u pojam. Gledam cijene dostave, za Grcku je 8 € a za Hrvatsku 25€. Sad si racunaj kada zelim kupiti podlogu za misa od 42 € koja ce me kostati skoro duplo zbog raznih gluposti.
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja bas ovih dana trazim jedan DVD. I odem na jednu stranicu al oni zbog nekoog ugovora ne salju u Europu. I tako 2 dana trazim shopove i nitko ne salje u Europu, Nadjem jedan i postarina kosta 26$ a DVD kosta 25$ ![]() I tako odustah od kupnje tog DVD-a ( a u nase shopove nece stici nikad ) . ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|