Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 02.09.2007., 02:31   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Thumbs down Problem sa smrzavanjem!

Pozdrav! Eto, otprije par dana kad sam dobio novi kompjuter i monitor već imam probleme kad igram online enemy territory. Radi se o tome da se svakih 10-ak minuta konstantno zamrzne na pola sekunde, sve se blokira, pa čak i pjesma koja svira u winampu počne ribavati (kao kad je loše spržen CD, pa se ponavlja jedna stvar za drugom), tj. trzati. Dotičnu igru sam uninstallo i ponovo instalirao i opet ista priča. Tada sam ugasio winamp, ad-watch, msn i još par sitnica koje su uvijek upaljene jer sam smatrao da je možda u tome problem no ništa od toga. Moram napomenuti da sa tom istom igrom na prijašnjem, starom kompjuteru nisam imao ni sličnih blokiranja i trzanja (jedino, koliko pamtim igru sam skidao s druge lokacije, tj. drugog servera, nisam siguran), pa sad ni sam ne znam dali ovo spada pod softverski ili hardverski problem. Inače, ostale igre rade dobro. Temperature procesora, diska, matične su također ok. Nemam pojma o čemu se ovdje radi pa tražim pomoć, hvala! Pokušao sam skinuti igru s drugog servera i intalirati ju, ali i dalje blokira!

Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 02.09.2007. u 15:44.
ALiEN17 je offline  
Staro 02.09.2007., 20:55   #2
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
pomoglo bi da napišeš svoju konfiguraciju!
kasko je online  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.09.2007., 21:06   #3
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
napiši koja je konfa, jesi probao u drugim igrama

a da ti nije možda malo prehladno u sobi, ako se komp zamrzava, probaj staviti grijalicu i onda vidi hoće li raditi (LOL)
Buger je online  
Staro 02.09.2007., 22:55   #4
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bugger Pregled postova
napiši koja je konfa, jesi probao u drugim igrama

a da ti nije možda malo prehladno u sobi, ako se komp zamrzava, probaj staviti grijalicu i onda vidi hoće li raditi (LOL)
U drugim novijim igrama ne šteka, vjerovatno je problem u kompatibilnosti stare igre sa novom mašinom.
ALiEN17 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno