|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
(riješeno) Error u folderu
http://aycu19.webshots.com/image/267...8068705_rs.jpg ova poruka mi se pokaže nakon što uđem u određeni folder u računalu. računalo: AMD Athlon 1900+, matsonic ms8147c, asus nvidia 6200... disk nema bad sectora i defragmentiran je. u tom folderu se nalaze filmovi. Zadnje izmijenjeno od: kasko. 31.08.2007. u 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno je problem u nekom od codeca... Ako koristiš thumbnails view, probaj staviti na details ili neki drugi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
već je na details... inače imam instaliram samo ACE mega codecs pack ( i media player classic ) tako da ne vjerujem da se codeci krše jer je sve jedan pack... nemam više rješenja kaj da napravim... probal sam stavit sve u drugi folder i opet isto a ima oko 30 filmova tak da neznam jel baš koi određeno zeza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle do codeca ti je...zna se i men događati s k-lite ili sa ace mega codecs riješenje? otvori windows explorer / tools / folder options / view / makni "točkicu" s do not cache thumbnails sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ovo je error s uključenim Dr.Watsonom http://www.freeimagehost.ro/viewer.php?file=error2.bmp molim vas ako netko zna da mi kaže kako to ispravit @ Hamm--ta fora s thumbails pali samo aku u view-u je i postavljeno na Thumbnails ,a na details je kako piše u postu prije ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo sam sam riješio problem tako što sam u regeditu naštimao da windowsi ne loadaju cijeli fajl i to svaki fajl. vjerovatno je bio problem u tome što kad je komp htio loadati sve fajlove odjedanput je odmah zatrokal da sam moral gasit explorer.exe i ponovno ga palit.... evo kaj sam napravil u regeditu obrisal default key od svih video extenzija kaj sam našel u tom keyu: start regedit---hkey classes root---systemfileassociations---.avi--shellex--property handler--obrišite key koji se nalazi unutra. i u .wmv----shellex---propertyhandler obrišite key unutra. gotovo i više ne loada cijele fileove avi i windows media video i komp brže radi u folderima s avi i wmv videima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|