![]() |
(riješeno) Error u folderu
http://aycu19.webshots.com/image/267...8068705_rs.jpg
ova poruka mi se pokaže nakon što uđem u određeni folder u računalu. računalo: AMD Athlon 1900+, matsonic ms8147c, asus nvidia 6200... disk nema bad sectora i defragmentiran je. u tom folderu se nalaze filmovi. |
Vjerojatno je problem u nekom od codeca... Ako koristiš thumbnails view, probaj staviti na details ili neki drugi.
|
već je na details...
inače imam instaliram samo ACE mega codecs pack ( i media player classic ) tako da ne vjerujem da se codeci krše jer je sve jedan pack... nemam više rješenja kaj da napravim... probal sam stavit sve u drugi folder i opet isto a ima oko 30 filmova tak da neznam jel baš koi određeno zeza... |
gle do codeca ti je...zna se i men događati s k-lite ili sa ace mega codecs
riješenje? otvori windows explorer / tools / folder options / view / makni "točkicu" s do not cache thumbnails sretno :) |
ovo je error s uključenim Dr.Watsonom
http://www.freeimagehost.ro/viewer.php?file=error2.bmp molim vas ako netko zna da mi kaže kako to ispravit @ Hamm--ta fora s thumbails pali samo aku u view-u je i postavljeno na Thumbnails ,a na details je kako piše u postu prije ... |
evo sam sam riješio problem tako što sam u regeditu naštimao da windowsi ne loadaju cijeli fajl i to svaki fajl. vjerovatno je bio problem u tome što kad je komp htio loadati sve fajlove odjedanput je odmah zatrokal da sam moral gasit explorer.exe i ponovno ga palit....
evo kaj sam napravil u regeditu obrisal default key od svih video extenzija kaj sam našel u tom keyu: start regedit---hkey classes root---systemfileassociations---.avi--shellex--property handler--obrišite key koji se nalazi unutra. i u .wmv----shellex---propertyhandler obrišite key unutra. gotovo i više ne loada cijele fileove avi i windows media video i komp brže radi u folderima s avi i wmv videima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:06. |