|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dremel
Gdje nabaviti Dremel u RI? Prosetao sam Konzumom, i onim dijelom pored sto isto prodaju busilice, u Getoru isto nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 10.08.2007. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima u Pevecu na Kukuljanovu sigurno, a u Metrou je isto bilo (onaj set za ~200kn), samo ne znam ako sada ima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Yes, ta 2 mi je teta ljepo pokazala ![]() to je zapravo busilica, koju ja vec imam. Samo mi nastavci trebaju. Vidio sam i paket sa nastavcima nekih 140kn dodje, mene zanima dal ima negdje za uzet zasebno npr samo onaj nastavak za rezanje, kad mi se istrosi onda moram cijeli pack uzeti?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Yebg ![]() onda cu uzet taj pack veliki, btw jel treba neka zastita posebna za rukovanje s time, cujem da puno prasi (npr smirglanje jako) i za zastitu oci zatamljene naocale (iskre)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pa nije tako strasno... Ljudi ne nose ista makar bruse brusilicom, tako da ovo nije tako jako opasno. Makar, oci su najjosjetljiviji organ, ja bi ih svakako zastitio. Treba ipak na kraju znati kako okrenuti da neidu prema tebi, no nesrece se uvijek mogu desiti. Bolje sprijeciti nego ljeciti. ZATAMLJENE naočale ipak nisu potrebne... Neke plastične taman. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
trebaju ti obavezno zaštitne naočale, jer će ti sranje završit u očima... u pevecu ima za kupit posebne nastavke, kakve god ti treba, ja sam blokove za vodeno radio sa dijamantnim glodalom koje košta 75kn komad.... ali zato i vrijedi. ovi packovi sa svima su mi se pokazali ko smeće, i od cijelog seta jedno glodalo je prihvatljivo... treba još kakva informacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
uf, evo izrezo sam jedno 5cm i potrosio 5 nastavaka ![]() zavidani su ful cvrsto, neznam u cemu je problem, samo nakon nekog vremena puknu ili im se rupa za pricvrstit prosiri i onda plesu. Made in china?? Ono, jedan nastavak mi traje pol minute ![]() dakle ja stavim jedan od ovih: http://www.dremeleurope.com/dremeloc...D?&ccat_id=504 na ovo http://www.dremeleurope.com/dremeloc...17&prod_id=217 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Dosta su lose kvalitete ti nastavci ali pri velikoj brzini i nagibu jos lakse pucaju tako da tu pokusaj malo balansirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Hehe, Optik je sve reko, a još pogotovo dok ti se razleti ploča pa se po faci sve rasprska. Naocale obavezno, a kaj se nastavkih tice, ja sam u svojem setu dobil 3 packa po 100komada tih brusnih ploca, i u svega 40h rada dremelom sam potrošil pol 2 i pol packa, brzo odu. A oni kaj su ojačani, prave ploče ( ne znam kak se zove ) imaju po sebi ojačanje, e oni ti drže najduže, 10moš radit da ne pukne. I režu fakat, dok ovi mali samo "šmirhlaju" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Swčki dečki brusne i rezne ploče nisu isto... ![]() Ove "sa ojačanjem" kak vi velite to su rezne ploče a one koje su kao od kamena to ru brusne i svaka je za svoj posao napravljena, razlika nije samo u ojačanju nego i u materijalu tj vezivu s kojim su povezane čestice korunda u njima i u granulaciji istih... Brusne pločice su za poliranje, graviranje i sl, rezne su za rezanje i to obične za metale i dijamantske ili one od sintala za staklo... Plastike (kao pleksi) se daju sa onim malim "glodalima" i "pilama" dobro obrađivati ali rezne i brusne ploče nisu dobre zanjih...
![]() |
#24 |
Premium
|
Ma probao sam i s jednim i s drugim ![]() kod ovih crnih mi se rupa u sredini napravi nakon nekog vremena veca od poluge na koju je pricvrsceno i onda izleti van. A ovi drugi pucaju ful ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Praviše debel materijal i praviše stiskaš... 2-3mm čelika se inače i ne reže baš dremelom... ![]()
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 22.08.2007. u 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, tebi treba flekserica a ne dremel :/ BTW te papirnate rezne ploče su šit...Kupiš za 78 kn u Chipoteci dijamantnu i ona neće lako puknuti i dugo će trajati...Ovako svakih par minuta gubiš vrijeme na mijenjanje pločice jer se istrošila ili zato što je pukla.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#30 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
kolko ja znam, chipoteke nema u kutini. dakle, isto ti je i bauhaus i chipoteka. dapače, bauhaus je na istočnom ulazu u metropolu pa ti je i bliže od chipoteke koja je nekih 7-8km dalje prema centru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|