|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Steam Community - Croatian Gaming
Evo izasla je beta steam communitiy-a pa sam ja i kreirao grupu Croatian Gaming tak da okupim sto vise domachih Counter Stike Source igraca. Da bi enejblali steam community betu, treba otici u steam settingse i pod account dole na dnu enejblat steam community. Nakon toga napraviti comunnity steamid account i to je to. Kad to napravte mozete poslat ovdje meni svoj steam community url pa vas ja dodan u grupu ili na PM. Sa tim communitiyem se vidi na kojim serverima igraju igraci u grupi moze se cheat u grupi znaci ne 1on1 nego unutar cijele grupe, pa voice chat i mnogo toga drugog da ne kazem da se sve to moze i unutar igre :-) inace group url je http://steamcommunity.com/groups/crogaming sad tek tweakam grupu i dodajem clanove, samo kaj su godisni pa ono ... :-)
![]() |
#2 |
Premium
|
Ajmo CSS-asi ima nas vec dosta svakim danom sve brojniji!! nemojte propustit ovo odlicno iskustvo!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
done.
![]() |
#5 |
Premium
|
S obzirom da su godisnji moram priznat da se grupa lijepo prosirila. Stoga ovo pisem samo da je dignem gore da se moze jos procitat. Ocekujem nakon godisnjih da premasimo brojku 100 :-)
![]() |
#6 |
Premium
|
Da jos malo bumpam temu. stvarno vas se dosta skupilo, ali od viska glava ne boli pa ajmo svi!! Ince u planu je postavljanje CSS servera u HRV (nekoliko servera na istom kompu) tak da ce svima biti pingovi 10 ms :-)) samo sam malo short sa parama za kupit komponente za server, ali nadam se da ce se skupit :-). pozz svim css i cs-ovcima!!
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
a na koji link misliš puknut te servere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
10Mbps a najvjerojatnije na 100Mbps
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
10mbit/10mbit ili? ako je to neka akademska mreža, one često imaju problema sa pingom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
da simetricna veza. Vjeruj mi sa pingom nece biti problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|