|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Cooler za GF4Ti4200
Pozdrav,naime nedavno mi je cooler na grafi prozujao) u tolikoj mjeri da sam mislio da susjed buši zid) Stoga bi mi trebala preporuka nekog GPU coolera koji bi išao na tu grafu(ak netko ima polovni nek me slobodno PM-a) naravno željeni atributi su: -tih rad -dobro hlađenje -normalna cijena Inače grafa je neki nonjemac,ak uspijem skopat link kad se vratim s posla stavim tu
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš onaj Spire Coolforce 3 cooler koji je zujalica (radi do 7000RPM) ali ako ga smanjiš na 5V radit će ti kako treba i nebi trebao biti bučan... Nađeš ga preko nabava.net-a di ti je najbliže...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam danas imao slican problem, slagao frendu kantu i skuzio da je prozujao vent na grafi (takode ti4200) Skinuo sam ga i zasarafo drugi 40mm gore. Radi ko beba, sam kaj je bucno
![]() |
#6 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Thnx na savjetima .iak se meni po glavi vrtilo nekaj tipa NV sliencer,tj slične konstrukcije da mi hladi i GPU i memu od grafe (mema trenutno nema hladnjake nikakve na sebi) @crash: to je i meni palo na pamet al nemam ubodnu pilu da napravim rupu za vent na bočnoj stranici
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Sa neke strgane ploče skini si aktivni hladnjak od čipseta i to je to. Onaj zalmanov pasivnjak ne preporučam mislim da punokrvna 4 serija treba aktivno (punokrvna mislim be gf4mx). Mi smo čak bušili rupe na bundle hladnjacima od AMD-a i montirali ih na gf4 ti4800-totke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|