![]() |
Cooler za GF4Ti4200
Pozdrav,naime nedavno mi je cooler na grafi prozujao) u tolikoj mjeri da sam mislio da susjed buši zid)
Stoga bi mi trebala preporuka nekog GPU coolera koji bi išao na tu grafu(ak netko ima polovni nek me slobodno PM-a) naravno željeni atributi su: -tih rad -dobro hlađenje -normalna cijena Inače grafa je neki nonjemac,ak uspijem skopat link kad se vratim s posla stavim tu |
Imaš onaj Spire Coolforce 3 cooler koji je zujalica (radi do 7000RPM) ali ako ga smanjiš na 5V radit će ti kako treba i nebi trebao biti bučan...
Nađeš ga preko nabava.net-a di ti je najbliže... |
Ja sam danas imao slican problem, slagao frendu kantu i skuzio da je prozujao vent na grafi (takode ti4200) Skinuo sam ga i zasarafo drugi 40mm gore. Radi ko beba, sam kaj je bucno
|
Ja sam namontirao pasivnog Zalmana na MSI-jevu ti4200 ...
|
uzmes plavog zalmana po 30-tak kuna i stavis da ti piri neki vent po grafi i to je to
|
Thnx na savjetima .iak se meni po glavi vrtilo nekaj tipa NV sliencer,tj slične konstrukcije da mi hladi i GPU i memu od grafe (mema trenutno nema hladnjake nikakve na sebi)
@crash: to je i meni palo na pamet al nemam ubodnu pilu da napravim rupu za vent na bočnoj stranici |
ma ne moras nista rezat, jednostavno pricvrstis neki 80mm vent na grafu i usput ohladis i NB sa njime
|
uzmi ARCTIC COOLING Accelero S2 imaš u Linksu za 138 kuna, ak imaš još želju rokni 120 mm vent i to ti je to :goood:
PS ja sam svojedobno imao Vf900 na Ti4200 :D al to je preskupo za nju ;) |
Citiraj:
Imas onih TITAN hladnjaka sto kostaju 30-40kn. Uzmi taj jedan stavi na nju i uzivaj. |
Sa neke strgane ploče skini si aktivni hladnjak od čipseta i to je to. Onaj zalmanov pasivnjak ne preporučam mislim da punokrvna 4 serija treba aktivno (punokrvna mislim be gf4mx).
Mi smo čak bušili rupe na bundle hladnjacima od AMD-a i montirali ih na gf4 ti4800-totke |
Citiraj:
moja iskrena preporuka kako sam napisao Accelero S2 + izledat će fancy :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |