|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Promjena lokacije T-Com modema
Razmisljao sam da eventualno kad se ponekad zelim maknuti od kuce na odredeno vrijeme, da ponesem sa sobom i racunalo, i naravno s racunalom ADSL... Cuo sam navodno da T-Comov modem koji nakon sto je instaliran na jednoj lokaciji, se ne moze prenjeti recimo kod susjeda i od tamo spojiti na internet. Koji je razlog tome, i da li je to tocno? Moze li se to ikako srediti? I jos jedno pitanje. Onaj mali bijeli razdjelnik kojem ne znam ime a sluzi za odjeljivanje telefonske od DSL linije, gdje se da nabaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
zove se splinter,obicno se dobije uz modem,ja sam dobio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dobio sam i ja, ali ako bi npr. htjeo kad odem kod bake provesti dane na DSL-u, treba mi jos jedan koji bi tamo ugradio, kuzis |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možeš ti modem prenositi gdje hoćeš, ali nebi mogao kod susjeda imati adsl jer ti t-com mora na susjedovom tel broju omogućiti adsl(a ako je omogućen onda ti netreba tvoj modem/router već možeš koristiti njegov), a nema nikakve veze gdje modem stoji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
znaci, na t-comovim stranicama ako haze da je dsl tamo ukljucen, mogu i prenjeti modem tamo bez ikakve filozofije i mijenjanja IP-a itd.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne trebaš nositi modem ako ga on već ima, već je dovoljno da napraviš novu vezu (kao za obični modem) sa svojim userom i passom. Ako staviš svoje podatke, račun za skinute Gb ide tebi, a ne njemu. A možeš i surfati s njegovim user/passom. A tada Gb idu njemu na račun.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad samo jos jedno pitanje, da bih ostvario povecanje brzine linije, moram sklopiti ugovor s T-Comom (ili drugom tvrtkom) za DSL (npr. najmanji paket)? To je jedino rjesenje? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007