|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Prebacivanje videa s kamere na komp
Pozdrav! Inače sam tudum što se tiće kompa ![]() Molim za pomoć ukoliko je to uopće moguće prebaciti! Imam digitalnu video kameru sony dcr-trv355e, a kompjuter mi je ...loš... bez ikakvih tv kartica i sl, ali to se sve da nabaviti! ![]() Da li je tu šta moguće učiniti? Zahvaljujem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
program ja osobno sam koristio ulead video studio kako za capturing tako i za izradu dvd-a sa menijima....dosta je jednostavan i mislim da za pocetnika daje sve sto treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Imam i ja Sonyjevu, malo noviju. Ali čim ima FireWire izlaz, a na kazete je, odgovor ti je FireWire. Moras nabavit (ako vec nemas na kompu) FireWire PCI karticu za cca. 90-100 kn i FireWire kabel cca. 30 kn. Kad sve to spojis, dobio si na CD-u od Sonyja i njihov program koji bi trebao funkcionirati. Nikakvim USB-om ne mozes prebaciti jer je on prespor kolko znam. Jednino sa kamera koje imaju HDD. USB sluzi tome da pretvori kameru u webcam, samo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Eh hvala dečci! Budem to sve nabavila i nadam se da će raditi ak mi komp neće bit previše lijen za to! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|