|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() ....jel postoji kakav plugin za outlook koji će mi javljati da mi je pristigao novi mail pop up prozorom u windowsima, a da je pritom outlook isključen...kao što na msn-u javlja kad stigne novi mail....?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne postoji plug-in, al zato postoji programčić POP Peeper. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
.....dobro dobro....nisam mislio isključen...nego kad bih bar mogao bacit outlook u tray |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
....nego jedno pitanje vezano uz pop peeper...može li se on koristiti kao samostalni e-mail klijent....naime pomoću njega primim e-mail i nakon ulaza u outlook opet dobivam taj e-mail....jel mogu maknuti totalno account iz outlooka i koristiti samo POP peeper |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
kad ga instaliraš dobiš jedan programčić zvan "power menu" (ili tak neš). kad je on uključen , klikni na traku (desnim klikom ![]() sa tom opcijom ti se pojavi u trayu (kao npr winamp) i možeš taj program koristit za bilo koji drugi. a za ovaj popup neznam. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
.....uglavnom jednu stvar ne razumijem...kako u pop peeperu odabrati opciju da mi prilikom preuzimanje maila briše taj mail sa servera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sry kaj dižem staru temu, al bolje neg da novu otvaram zbog jednog pitanja. Zanima me baš ovo gore. Kak da si podesim da mi outlook bude aktivan u trayu? Jer nije istina da stoji u trayu kad ga minimaliziraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Popali ove označene crvenim i to je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Rado, ali meni opće nema ikone u tray kad je outlook pokrenut. Kaj god podesio u taskbar propertiesu traya nema. Isprobo sam i foru s registry-em i ništa, nikak ga ne mogu u tray stavit. EDIT: Outlook je 2003. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
He, dobro je, složio sam si. Zaboravio sam reć da se radi o Outlook Express-u pa valjda zato nije bilo te mogućnosti jer ju i ja imam s običnim Outlook-om. Ugl, ak imate Outlook Express instalirajte si AllToTray i on će vam omogućit da ga stavite u tray. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|