![]() |
plugin za outlook?!
....jel postoji kakav plugin za outlook koji će mi javljati da mi je pristigao novi mail pop up prozorom u windowsima, a da je pritom outlook isključen...kao što na msn-u javlja kad stigne novi mail....?!?!?
|
Ne postoji plug-in, al zato postoji programčić POP Peeper. ;)
|
da li ti je MSN isključen kada ti javi da je došao mail? :D
|
Citiraj:
|
.....dobro dobro....nisam mislio isključen...nego kad bih bar mogao bacit outlook u tray
|
....nego jedno pitanje vezano uz pop peeper...može li se on koristiti kao samostalni e-mail klijent....naime pomoću njega primim e-mail i nakon ulaza u outlook opet dobivam taj e-mail....jel mogu maknuti totalno account iz outlooka i koristiti samo POP peeper
|
Citiraj:
kad ga instaliraš dobiš jedan programčić zvan "power menu" (ili tak neš). kad je on uključen , klikni na traku (desnim klikom :D) gdje su close, minimize i maximize i vidjet ćeš da ti se pojavila opcija minimize to tray. sa tom opcijom ti se pojavi u trayu (kao npr winamp) i možeš taj program koristit za bilo koji drugi. a za ovaj popup neznam. :p |
.....uglavnom jednu stvar ne razumijem...kako u pop peeperu odabrati opciju da mi prilikom preuzimanje maila briše taj mail sa servera?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sry kaj dižem staru temu, al bolje neg da novu otvaram zbog jednog pitanja. Zanima me baš ovo gore.
Kak da si podesim da mi outlook bude aktivan u trayu? Jer nije istina da stoji u trayu kad ga minimaliziraš. |
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/outlook1n96.jpg Popali ove označene crvenim i to je to... |
Rado, ali meni opće nema ikone u tray kad je outlook pokrenut. Kaj god podesio u taskbar propertiesu traya nema.
Isprobo sam i foru s registry-em i ništa, nikak ga ne mogu u tray stavit. EDIT: Outlook je 2003. |
|
He, dobro je, složio sam si. Zaboravio sam reć da se radi o Outlook Express-u pa valjda zato nije bilo te mogućnosti jer ju i ja imam s običnim Outlook-om.
Ugl, ak imate Outlook Express instalirajte si AllToTray i on će vam omogućit da ga stavite u tray. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |