Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.08.2007., 17:35   #1
LIB
Registered User

Datum registracije: Aug 2006
BOSE

Razmisljam o kupnji zvučnika za PC, BOSE Companion 3, cca. 2300kn

Pa me zanima jel mogu nac bolji 2.1 sistem sa isto takvim dobrim izgledom, stilom i naravno zvukom...

Iako sam cuo da ovi BOSE zvucnici i nemaju bas najbolji zvuk, jel to istina?

Jel se na kraju ipak isplati dat tolke pare za ove zvučnike, uzimajuci u obzir njihov zvuk, kvalitetu, izgled, pa na kraju i marku ili ipak ne? Jel postoji kakva lako nabavljiva konkurencija slicne cijene u HR?

Unaprijed se zahvaljujem
LIB je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2007., 19:06   #2
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Bose da imas los zvuk? Netko ti je krivo rekao. Rade kvalitetne, odlične zvučnike. Za ove neznam ali sam siguran da dobro sviraju. iako za te novce zemiš Logitech z-5500
bego2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2007., 19:20   #3
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Bose sigurno nea loš zvuk...To je glupost. Iako mislim da su kvalitetniji od Logitecha, ja bi rađe Logitech uzo. Nie ni on loš, a sigurno je dosta jači od tog Bose-a!
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2007., 19:21   #4
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Itekako jaci ali ***i logija. Bose rula.
Staro 03.08.2007., 20:39   #5
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor LIB Pregled postova
Razmisljam o kupnji zvučnika za PC, BOSE Companion 3, cca. 2300kn

Pa me zanima jel mogu nac bolji 2.1 sistem sa isto takvim dobrim izgledom, stilom i naravno zvukom...

Iako sam cuo da ovi BOSE zvucnici i nemaju bas najbolji zvuk, jel to istina?

Jel se na kraju ipak isplati dat tolke pare za ove zvučnike, uzimajuci u obzir njihov zvuk, kvalitetu, izgled, pa na kraju i marku ili ipak ne? Jel postoji kakva lako nabavljiva konkurencija slicne cijene u HR?

Unaprijed se zahvaljujem

Da imaju "točan" zvuk kak bi reko moj kolega, nemaju...
Ili ti se sviđa, ili ne, ali da su zvučnici koji su cjenjeni kod zahtjevnih slušača...definitivno nisu.
Odluka izbora kupnje bi još bila na mjestu kad bi cijena bila barem malo korektnija...je da su drukčiji, ali ne zaslužuju 100-150% veću cijenu od konkurencije u koju bih svrstao z2300 ili creative 250D. Nekih 30-50% viša cijena još je prihvatljiva, ali bezobrazno visoka cijena je uglavnom radi imena, tzv. "nove tehnologije" i marketinga. Npr. dodatni satelit ne možeš kupit ako ne dokažeš serijskim brojem posjedovanje ostatka sustava.

Čim je pitanje "za računalo", mislim da bih se odlučio na kupovinu, jer će reproducirati uglavnom okljaštrene formate pa ih "boseov zvuk" može uljepšati, ali za sistem cd player + pojačalo nikad ne bih izabrao bose.

Najbolje da poslušaš i odlučiš sam, i dakako, usporedi s onim što možeš dobiti za te novce, ili s konkurentnim proizvodima.
Juan je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2007., 20:43   #6
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Bose da imas los zvuk? Netko ti je krivo rekao. Rade kvalitetne, odlične zvučnike. Za ove neznam ali sam siguran da dobro sviraju. iako za te novce zemiš Logitech z-5500

Što to znači "kvalitetan i odličan", ako ti nije teško objasniti, jer sve mi se nekako čini da i ti i jvc imate tendenciju samo prema razglasima?
Staro 03.08.2007., 20:45   #7
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

zvuk sam izostavio, kvalitetan i odličan zvuk.

razglas je za koncerte i sl a ne za kuću pa ga ne volim.
Staro 03.08.2007., 21:14   #8
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Što to znači "kvalitetan i odličan", ako ti nije teško objasniti, jer sve mi se nekako čini da i ti i jvc imate tendenciju samo prema razglasima?
Pa gle, prije svega, najbitnije je ono šta je samom kupcu bitno...ne?
Ak je ovome bitno da ima jake zvučnike, koji su dijelom namijenjeni za glasnije slušanje i to (tulumi recimo) onda bi se, po meni, opredijelio za Z-5500 koji definitivno imaju više snage od dotičnog Bose-a...
A ako mu u interesu nije ''razbijanje'' po tulumima nego čista kvaliteta sustava onda bi možda mogo razmislit o ovom bose-u...
Al, kak sam ranije reko, moj glas ide Logitechu, jer ima i snagu (neusporedivo veću od Bose-a) i kvalitetu za približno jednaku cijenu ko ovaj Bose, i po meni su , best buy šta se kompjutorskih speakera tiče.
Staro 03.08.2007., 21:24   #9
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
zvuk sam izostavio, kvalitetan i odličan zvuk.

razglas je za koncerte i sl a ne za kuću pa ga ne volim.

OK, onda me zanima što je to kvalitetan zvuk, i kako možeš biti siguran da je kvalitetan, ako nisi čuo, niti si čuo ikoga da je čuo?

Acoustimass

SATELLITESBASS MODULE
Frequency Response280 Hz to 13.3k Hz at ±10.5 dB46Hz to 202Hz at ±2.3 dB
Sensitivity (SPL at 1 meter)*85.1 dBN/A
Impedance (minimum/nominal)5.3/8 ohmsN/A
Bass Limits (-3/-6 dB)280/220 Hz46/40 Hz

* measured with 2.8 volts of pink-noise input

http://www.intellexual.net/bose.html

Brojke govore suprotno, ali opet ostaje onaj izbor: ili ti se svide, ili ne.
Staro 03.08.2007., 21:30   #10
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Autor JVC MX-GT88 Pregled postova
A ako mu u interesu nije ''razbijanje'' po tulumima nego čista kvaliteta sustava onda bi možda mogo razmislit o ovom bose-u...
Al, kak sam ranije reko, moj glas ide Logitechu, jer ima i snagu (neusporedivo veću od Bose-a) i kvalitetu za približno jednaku cijenu ko ovaj Bose, i po meni su , best buy šta se kompjutorskih speakera tiče.

Kvaliteta "sustava", kvaliteta "zvuka" ili kvaliteta "dojma sustava"?

Z5500 "best buy" za računalne zvučnike?
Kako best buy može biti nešto što je ujedno i najskuplje na tržištu?
To je isto kao da kažeš da je "best buy" automobil npr. audi a8 4.2 (bubam bezveze model).
Zar nije "best buy" određeni proizvod s kojim dobiješ najviše za najmanje novaca, dakako, uz neke kompromise?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2007., 21:46   #11
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Citiraj:
Kvaliteta "sustava", kvaliteta "zvuka" ili kvaliteta "dojma sustava"?

Z5500 "best buy" za računalne zvučnike?
Kako best buy može biti nešto što je ujedno i najskuplje na tržištu?
To je isto kao da kažeš da je "best buy" automobil npr. audi a8 4.2 (bubam bezveze model).
Zar nije "best buy" određeni proizvod s kojim dobiješ najviše za najmanje novaca, dakako, uz neke kompromise?
A jbt, nie lako s tobom...
Čovjek je reko kolko love daje...Onda?I...Ja sam reko da moj glas ide Z-5500...Kaj tu tebi nie jasno?
Ne kužim...kaj oćeš reć da Z-5500 ne vrijede te novce il kaj?
Staro 03.08.2007., 21:58   #12
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
A jbt, nie lako s tobom...
Čovjek je reko kolko love daje...Onda?I...Ja sam reko da moj glas ide Z-5500...Kaj tu tebi nie jasno?
Ne kužim...kaj oćeš reć da Z-5500 ne vrijede te novce il kaj?
Ne, koliko vidim, autor je tražio 2.1 sustav, a ne 5.1.
Svoj stav o boseu sam iznio...ukoliko ti se svidi ta dinamika i prostornost koju nude, odriješi kesu i kupuj. No, besmisleno ih je objektivno uspoređivati sa bilokojim drugim zvučnicima.
Ponavljam, za računalo na kojem bi se vrtile mp3-ce bi možda bili i moj izbor, jer ipak s tim imenom kupuješ i nekakav status, koji ne nosi obilježja vjernog zvuka, nego dinamičnog i za slušatelja današnjeg koji ne traži realnost nego šminku i dizajn, kako samog proizvoda, tako i zvuka kojeg ovi zvučnici reproduciraju.

Sličnost sa z5500 možeš povući samo po cijeni, jer se radi o 2 različita proizvoda.
Staro 03.08.2007., 22:06   #13
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Ako mu je bitno da sustav bude 2.1, onda OK, nek ih uzme.Al, jbg, da ja biram definitivno bi uzo Logitech. Ni on ne daje onaj tzv. ''vjeran'' zvuk već isto takav, ušminkan, al dobar zvuk...Mislim, sve je to stvar osobnog ukusa, a o tome koji bi sustav autoru više odgovaro ne zna niko drugi neg on sam, tak da....Mi imamo svoja mišljenja i svoje gledište na sve to...Rekli smo mu ih, pa nek on sad sam odluči!
Staro 03.08.2007., 22:24   #14
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Ako mu je bitno da sustav bude 2.1, onda OK, nek ih uzme.Al, jbg, da ja biram definitivno bi uzo Logitech. Ni on ne daje onaj tzv. ''vjeran'' zvuk već isto takav, ušminkan, al dobar zvuk...Mislim, sve je to stvar osobnog ukusa, a o tome koji bi sustav autoru više odgovaro ne zna niko drugi neg on sam, tak da....Mi imamo svoja mišljenja i svoje gledište na sve to...Rekli smo mu ih, pa nek on sad sam odluči!

Ne, nisi opet skužio.
Ne možeš bose i logitech uspoređivati, pa makar se radilo o 2.1 vs. 2.1.

z5500 možda nije vjeran, ali teži tome, kao i svaki drugi zvučnik, dok bose nema tu namjeru. Dok ne poslušaš, ne možeš znati o čemu pričaš, a još više je besmisleno govoriti "onda ih uzmi ako je bitno da je 2.1".
Staro 03.08.2007., 22:31   #15
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ima frend te boseove, a dosada smo ja ili on imali z2300, z5500, 250D, ti companioni, x-550, x-230. od svega toga radi najljepši zvuk i stvarno, jest bolji od ostatka, ali po meni, tih novaca nije vrijedan, ako već hoćeš kvalitetniji zvuk, za 2500kn se već da nać i polovan hifi entry, koji ce svirati tako ili bolje... probaj ako možeš da ih prije poslušaš, ali većina ljudi (u koju možda ne spadaš) bi prije kupila Z2300, pa da tu i tamo odvrne, nego Companione, koji ruku na srce lijepo sviraju, ali nemogu glasno...

ukratko, što se mene tiče, lijepo sviraju, ali nisu vrijedni tih novaca...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2007., 23:23   #16
LIB
Registered User

Hvala najljepša na svim savjetima

izgleda da ovaj model Bose-a nema direktnog konkurenta na 2.1 tržištu.

Cilj mi je kupit zvučnike koji su ujedno šminka, marka i prije svega zvuk.

Da mi je malo vise para, tj. puno vise, otisao bi na stranicu Bang&Olufsen-a jel takve zvucnike trazim, šminka, marka i zvuk u jednome, al za pocetak dobri su i Bose-ovi.

Slazem se ja da je Logitech izvrstan i sto se tice izgleda i sto se tice zvuka pogotovo onaj 5.1 sistem, al to nije ono sto ja trazim. Logitech nema ono sto ima Bose, nema tu eleganciju kao sto npr. ima Mac u odnosu na PC, ili vec gore spomenuti Bang&Olufsen u odnosu na ostatak svijeta.

Odluka je konacna, BOSE Companion 3.

Jos jednom se zahvaljujem na svim savjetima.
Staro 04.08.2007., 02:28   #17
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor LIB Pregled postova
Hvala najljepša na svim savjetima

izgleda da ovaj model Bose-a nema direktnog konkurenta na 2.1 tržištu.

Cilj mi je kupit zvučnike koji su ujedno šminka, marka i prije svega zvuk.

Da mi je malo vise para, tj. puno vise, otisao bi na stranicu Bang&Olufsen-a jel takve zvucnike trazim, šminka, marka i zvuk u jednome, al za pocetak dobri su i Bose-ovi. ..
Kupi Bose - zgodno izgledaju, skupi su, a i poznata je marka. Sigurno će impresionirati svakog tko ih vidi. Ili još bolje ako možeš nabavit Bang i Olufsen, oni su još veća šminka.
technix je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 05:00   #18
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Citiraj:
Ne, nisi opet skužio.
Ne možeš bose i logitech uspoređivati, pa makar se radilo o 2.1 vs. 2.1.

z5500 možda nije vjeran, ali teži tome, kao i svaki drugi zvučnik, dok bose nema tu namjeru. Dok ne poslušaš, ne možeš znati o čemu pričaš, a još više je besmisleno govoriti "onda ih uzmi ako je bitno da je 2.1".
Stoji činjenica da je Bose poznatiji brand (i za klasu viši) u svijetu zvučnika od Logitecha! Vjerovatno si zbog toga mislio da ih ne mogu uspoređivat...?
Da, Bose nisam čuo i nemrem o njima puno govorit, al Z-5500 jesam i zvučnici su fakat OK...Ne kužim ni tebe baš...Kaj sad ti oćeš na kraju reć? Kaj čovjeku preporučaš onda? Ti nisi ni za jedno ni za drugo...Kaj ima 2.1 sustava koji bi bili bolja kupnja od Bose-a u tom , visokom, cijenovnom rangu?
Staro 04.08.2007., 08:49   #19
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

"kompjuter" zvučnika - NE, ali o nekom entry hifiu, mislim da bi ljudi mogli puno reći...

Abit IS7-E + TR NB-1

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 04.08.2007., 09:22   #20
Stab
Banned, problemi na tržnici
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
"kompjuter" zvučnika - NE, ali o nekom entry hifiu, mislim da bi ljudi mogli puno reći...
jedini pametan decko ovdije u ovo thedu..
BTW za 3 k kn si slozis ok HI-HI sure ne novi..recimo neki rabljeni reciver yamaha,pionner,marantz ili ti denon do 1000 kn se nade nesta,za ostaka para si uzmesh zvucnike tipa ovaj JAMO http://www.oglasnik.hr/oglasi/avf/hi...s-7435872.html
i josh ti ostane 500 kn za zvucnu bolju.uzivaj
Stab je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 11:02   #21
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Citiraj:
OK, onda me zanima što je to kvalitetan zvuk, i kako možeš biti siguran da je kvalitetan, ako nisi čuo, niti si čuo ikoga da je čuo?

Jesam rekao konkretno za ovaj model? Nisam. Čuo sam puno malih kutija od bose-a i iznenađujuće kako malo platično sranje može tako svirat. Čist zvuk, glasni, bass čist dubok... znao sam da će ovo preć u neku prepirku, opet.
Staro 04.08.2007., 12:21   #22
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Bose zvučnici (govorimo o ovoj PC izvedbi) nisu loši, no ne nude dovoljno naspram koliko koštaju..što se naravno za Logitech ne može reći. Logitechovi zvučnici nude više nego što koštaju s time su bolji izbor za PC. Iskreno nemam ništa protiv Bosea (i sam imam Acoustimass 10), no u računalnom svijetu jednostavno su se pokazali previše napuhanima cijenom.
Naravno govorimo o ovoj PC izvedbi zvučnika..(druge koliko se sjećam nije bilo..)

2.998,99 kn
Staro 04.08.2007., 12:30   #23
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Review:
The Bose Companion 3 is unlikely to impress hardcore gamers and audiophiles, but that doesn't mean it doesn't have a lot to offer. This three-piece system won't produce deafening output levels or bottomless bass, and its integrated sound-sculpting circuitry will horrify purists. But it delivers spacious, sparkling output with enough volume and low end to satisfy most listeners.

Each stylish silver-and-graphite satellite contains a 2-inch driver mounted in a petite 3.5-inch high cabinet. (Bose does not release power ratings for this system.) The low end is handled by a matching bass unit, which is equipped with a 5.25-inch front-firing driver and rear-mounted power and bass-level controls. A hockey-puck-shaped tethered controller adds a velvety smooth volume-adjustment ring, a touch-sensitive mute control, an auxiliary input, and a headphone jack.

Bose packs the Companion 3 with signal-processing circuitry such as the proprietary TrueSpace technology, which expands the sound field to create the illusion of much larger speakers. It also uses active equalization to enhance the system's natural frequency response, reduces distortion by limiting peaks at higher volumes, and automatically adjusts tonal balance when you change volume. None of these functions are controlled by the user.

Our evaluation unit produced lusciously detailed, natural-sounding output when playing chamber music, acoustic folk, and light jazz. It generated 100-dB levels in unweighted pink-noise measurements at 18 inches on axis, which is loud enough to damage your ears, but not in a class with THX lease-breakers like the 112-dB Altec Lansing MX5021. Although its low end is punchy and tight, the system's output drops off sharply below 50Hz, making it the wrong choice for shaking the floors.

Our test unit also tended to produce thin, sometimes trebly sound, largely due to a lower-midrange dip in frequency response and broad peaks centered at 2.5 kHz and 10 kHz. This brightness isn't pronounced enough to be a deal-breaker, and some listeners may even prefer the way it gives sparkle to dull recordings and makes dialogue easier to understand.

The Bose Companion 3 isn't our first choice for listening to audiophile recordings, explosive games and movie soundtracks, or any music with big beats. But if you don't need a thunderous bottom and can tolerate a little extra high end, you'll find its deliciously expansive output hard to resist.
Staro 04.08.2007., 13:04   #24
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ušminkani dreq... ima puno boljih kupovina.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 13:29   #25
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Bose zvučnici (govorimo o ovoj PC izvedbi) nisu loši, no ne nude dovoljno naspram koliko koštaju..što se naravno za Logitech ne može reći.
Evo, najtočniji odgovor. sve je stalo u jednu jednostavnu rečenicu. Rezime: super zvučnici za PC, međutim preskupi za ono što nude. Da im je cijena 1000 kn, u tom slučaju bi se već moglo raspravljati o konkurenciji.
btw. primjetio sam interesantnu stvar: tko god pita za preporuku nekih boljih pc zvučnika, rasprava se povede u tom smjeru da se na kraju preporučuje hi-fi.. pobogu pa hi-fi je sasvim nešto drugo, ograničimo se na PC.
Kao da tražim preporuku za skuter, a netko mi preporučuje kamion.
technix je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 13:35   #26
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

jest, često se ode u Hi-Fi, ali čovjek sada traži kvalitetan zvuk, dizajn, a i platit ce nemale novce... PC zvuk ipak nudi dosta manje varijacije... za tih 2500-3000kn kolko koštaju ovi bose, nađe se svega već, druga je priča kada se ide sa 1000kn...

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 04.08.2007., 15:46   #27
LIB
Registered User

zasto spominjete toliku cijenu?

U HGspotu su 2.178 kn
Staro 04.08.2007., 16:28   #28
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Lol, pa kaj nije bila tema na forumu da ti bose i logitech uzimaju drivere od tangbanda ?

p.s. bolje za tu lovu uzet z 5500. Pa da vidiš mogu bit tihi i glasni a da su pritom dobri. Makar opet sve ovisi na koju zvučnu to ide

ili pak uzet nekaj od creativea.

Ja sam slušao neki 5.1 u vemilu od bosea, i nije mi se dojmio , samo bas i visoki , puno uvjerljiviji mi je bio set od missiona
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 16:58   #29
Juan
Premium

Juan's Avatar

Ma jok...tko kupuje šminku, ne pita za paru, nit mu pod prioritet idu performanse, nego isključivo dizajn i ime.
Druga stvar, bose nigdje ne navodi snage, kao niti frekvencijske raspone svojih zvučnika, jer im ciljana publika nije željna tih brojeva.
Boseov zvuk impresionira, ali gledajući brojeve i vjernost, zvuk je očajan.

I opet, niti u pc zvučnicima, niti u ozbiljnijim vodama, bose nema konkurenciju, dapače, ozbiljniji slušači ih smatraju smećem. Priča su za sebe, pogledati samo gdje je prijelazna frekvencija između satelita i bass modula, a opet imaju svoje kupce bez obzira na cijenu.

Citiraj:
Jesam rekao konkretno za ovaj model? Nisam.
Citiraj:

Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Lol, pa kaj nije bila tema na forumu da ti bose i logitech uzimaju drivere od tangbanda ?
Nisam baš siguran u tu tvoju tvrdnju, no i da je istinita, a nije, to ne garantira mnogo, jer sam driver čini tek oko 20-30% zvuka, ostatak ide na kvalitetu kutije, pojačalo, i veliki dio na skretnicu, ako se radi o višesistemskom zv.
Staro 05.08.2007., 06:06   #30
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
ooooooooooouuuuuuuuuu jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
još jedna audiofilska pametno pametujuća mega super rasprava koja je već bila oko tih zvučnika 48 puta
zvučnici su dobri,skupi,ali teško možeš pogriješit....
ooooooooouuuuuuuuuuuuuuu jea rasprava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno