|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Sapphire 2600XT 256MB DDR3 vs. Gigabyte 2600XT 256MB GDDR3
Koja je isplativija, koja daje bolje rezultate. ima li ikakvih naznaka da ce ih uskoro bit u nas?
u d0n't kn0w th3 p0w3r 0f the d4rk s1d3 Zadnje izmijenjeno od: Darth Maul. 31.07.2007. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
nema ih trenutno nigdje. Sapphire se tu i tamo pojavio, Gigabyte još nigdje nisam vidio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ajd ak niste gameri i ak mislite igrat dx10 igre na low-end detaljima onda je totalno nevažno dal će biti ddr3 ili ddr4 kad je jednostavno ta grafa napravljena samo kako bi mogla pokrenuti nadolazeće naslove, a ne ih i vrtit kak spada. činjenica je da za istu lovu možete dobiti x1950gt/pro koje u većini slučejeva daju i do 40-50% fps-a više! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ali je zgodno ih spojiti u Crossfire pa ce se moci igrati i sa malo ozbiljnijim detaljima! a cjenom je povoljnija nego 8800. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Danas je stigla prva posiljka u OS iz linksa, sad kad se novcano svi oporavimo ce usljediti nova narudzba i ja se nadam da ce u tom paketicu biti i jedna ta grafa za mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
iskreno, nemam pojma. pričekaj torov review. meni je ful zanimljivo da se toliko fizički razlikuju. GDDR4 verzija je velika kao 1950Pro, osjetno je teža i odaje puno ozbiljniji dojam od GDDR3 inačice. po meni samo jedna stvar fali GDDR4 kartuši, da bude idealna kartica za te novce. 256 bitna sabirnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A za 256bitnu sabirnicu, pa tu se apsolutno slazem, doduse dosta kartica bi bilo solidno da ima siru sabirnicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW ja jos cekam isporuku ![]() EDIT: evo ja zvah links (htio sam jos ensto dodat narudzbi al nis od toga) i stize mi danas ![]() ![]() ![]() EDIT2: jucer nije grafa stigla... i zovem ja lijepo sad, covjek mi kaze da oni nemaju na raspolaganju graficku... a onaj jucer reko da je sve zapakirano... "vjerojatno je bio neki problem" kaze ovaj s kojim sam sad razgovarao. a mene niko nikako obavijestio nije.
u d0n't kn0w th3 p0w3r 0f the d4rk s1d3 Zadnje izmijenjeno od: Darth Maul. 03.08.2007. u 09:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() sry, stisnuh krivu tipku, moze neko izbrisat post?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|