![]() |
Sapphire 2600XT 256MB DDR3 vs. Gigabyte 2600XT 256MB GDDR3
Koja je isplativija, koja daje bolje rezultate. ima li ikakvih naznaka da ce ih uskoro bit u nas?
|
nema ih trenutno nigdje. Sapphire se tu i tamo pojavio, Gigabyte još nigdje nisam vidio
|
bit će u Linksu sutra par komada Sapphire HD2600XT 256MB DDR3.
|
imas u ve milu od Gigabytea 2600xt,DDR4,256mb 1.111,48 kn
artikal je raspoloživ |
Ima, ali ja tražim gddr3 ;)
zašto? 1. 200-300kn jeftinija 2. kraća par centimetara 3. pasivno hlađenje 4. manje struje vuče i manje se grije 5 samo 5% manje performanse, a bolje se OC-a |
ajd ak niste gameri i ak mislite igrat dx10 igre na low-end detaljima onda je totalno nevažno dal će biti ddr3 ili ddr4 kad je jednostavno ta grafa napravljena samo kako bi mogla pokrenuti nadolazeće naslove, a ne ih i vrtit kak spada. činjenica je da za istu lovu možete dobiti x1950gt/pro koje u većini slučejeva daju i do 40-50% fps-a više! :lol2:
|
Citiraj:
|
ma koje dodatno napajanje dosta je napajanje od 350W i sve radi za pet...
|
|
Ali je zgodno ih spojiti u Crossfire pa ce se moci igrati i sa malo ozbiljnijim detaljima! a cjenom je povoljnija nego 8800.
:zdero2: |
evo, ja si narucio u linksu sapphireovu, ddr3 pa cemo vidjet.
|
Citiraj:
Na kraju ce i iz linksa sve nestati dok ja skupim pare.:lol2: |
ostala još jedna, ako se ne varam :D
|
Citiraj:
|
gleč, sve ovisi o dobavljačima. vjerojatno bude.
|
Citiraj:
|
Ne kužim naše dobavljače, kartica se prodaje ko blesava, a oni valjda naručuju po 5 komada iz tajvana :lol2:
|
iskreno, nemam pojma. pričekaj torov review. meni je ful zanimljivo da se toliko fizički razlikuju. GDDR4 verzija je velika kao 1950Pro, osjetno je teža i odaje puno ozbiljniji dojam od GDDR3 inačice.
po meni samo jedna stvar fali GDDR4 kartuši, da bude idealna kartica za te novce. 256 bitna sabirnica. |
Citiraj:
A za 256bitnu sabirnicu, pa tu se apsolutno slazem, doduse dosta kartica bi bilo solidno da ima siru sabirnicu. |
Citiraj:
BTW ja jos cekam isporuku :D EDIT: evo ja zvah links (htio sam jos ensto dodat narudzbi al nis od toga) i stize mi danas :) :) zajedno sa lijepim RAMicem :D EDIT2: jucer nije grafa stigla... i zovem ja lijepo sad, covjek mi kaze da oni nemaju na raspolaganju graficku... a onaj jucer reko da je sve zapakirano... "vjerojatno je bio neki problem" kaze ovaj s kojim sam sad razgovarao. a mene niko nikako obavijestio nije. |
Citiraj:
sry, stisnuh krivu tipku, moze neko izbrisat post? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |