Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.07.2007., 13:33   #1
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
SAitek Aluminium

Evoga, jučer sam kupio ovu tipkovnicu u linksu, 160kn. nisam imo izbora, hitno mi je rebala tipkovnica a to mi je io jedini dućan u lizini, osim mikronisa, evo već vidite kako griješim u pisanju, to je zog super ultra tipkonice. ž je zablokirano - potrebno je 6 njutona sile da bi ulovilo, a ove ostale tia t , a , p , i 5, b lovi kad joj se oće. pod hitno ju nosim na garanciju , pošto oni nemaju normalne tipkovnice a da je ispod 300kn onda me zanima moe li ih se kako prisilii da mi vrate novac
64VT je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2007., 17:42   #2
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
u roku tjedan dana imas pravo na povrat novca .

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.07.2007., 00:09   #3
64VT
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
u roku tjedan dana imas pravo na povrat novca .
ajde fala bogu, jel se može mozda zamjenit miš valjani, sve je u redu, samo fale mi tipke bak i forvard? a čekaj to znaš iz iskustva ili pretpostavljaš jer je tak negdje drugdje=?
Staro 26.07.2007., 05:01   #4
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
To stoji u zakonu RH.
Ali linksovci su cudna sorta jednom su mi rekli da nema veze sta kaze zakon, jednom cura vratina wifi karticu za 3 dana ostavila na servisu i pokupila pare isti dan. isti iznos koji je platila. Samo pazi da vratis sve sto si dobio...
raf je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2007., 09:25   #5
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ako ti kažu da nema veze što kaže zakon reci da ces doci s inspektorom nije dobra metoda ali ocito da se ponekad mora tako..

ja u linksu osobno nikad nisam imao problema jedino što su malo škrti na mejlovima koje im pišem te jako sporo/rijetko dobivam odgvore
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2007., 09:36   #6
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@raf
To ne stoji nigdje u zakonu...

U zakonu stoji samo ako kupuješ na daljinu tako da nisi mogao inspicirati robu, onda bez ikakvog razloga možeš vratiti, inače ne...
Ipak dosta trgovina dozvoljava kupcima da vrate stvari ako je sve u origigi stanju kao kad je novo (pakiranmje, oprema)...

@64VT
Zašto molim te nisi uzeo logitech classic ili deluxe 250...
Staro 26.07.2007., 18:27   #7
64VT
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
@raf

Ipak dosta trgovina dozvoljava kupcima da vrate stvari ako je sve u origigi stanju kao kad je novo (pakiranmje, oprema)...

@64VT
Zašto molim te nisi uzeo logitech classic ili deluxe 250...
pakiranje je bilo kako sam i dobio, razderano, lik mi je srao lagano, i nije vjerovo da je bilo tako, ali dobro, sve je završilo llijepo, dobio sam lovu i otišo u susjedni mikronis, i uzo neko smeće bežićno labtec i jako sam zadovoljan.-

nisam uzeo lođitek klasik ili deluks 250 jer su ružne, i ima onaj stari sistem, obrnuto od onoga kako je na laptopu, ja sam naviko na to (benq naziva x-touch) i ne moguse vratiti na staro, i sad lagano vidim da i na ovom ne lovi baš space, i vidim da ću se živcirati, ali nema veze nadam se da ću se naviknut .

i još nešto, neznam jesu se ovi u servisu smijali mojoj langeti ili je smijeh i inače popratna pojava za reklamatore?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno