|
![]() |
#1 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Z2300 - prejaka ledica na daljinskom
Kak se rastavlja remote od Z2300? Prejaka mi je ledica pa bih ju htio markerom prefarbati u crno, al nikako ne mogu otvoriti remote. Uglavnom, napravio bih nešto poput ovog.
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako se ne varam, trebao bi razrezat remote po spoju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
|
e pa to kuda si gurao šarafciger treba razrezat, jer kolko sam vidio, nema nigdje niti jednog vijka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma kakvo rezanje..Šta nisu ovo na pločici rupe..pogledaj od ispod dal ima šrafe ispod onih gumenih nožica
![]() |
#7 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Štanga, matična (ili kak god se već to zove ![]() ![]() kaj da napravim? remote je blizu mene i grozno je kad gledam film u mraku a moram stalno izmišljat načine kako sakriti to svjetlo.
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
preljepi ju izolirkom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
tempera ili neka druga gušća boja? autolak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Onaj ogromni ti se skida čisto da ga jače potegneš van..ispod toga bi ti trebao biti šraf..odvidaš ga i sve ti se skine ![]()
![]() |
#15 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Lol, pa ovak ti bar netreb sobna lampa ![]() P.s. kod mene uvjek mora bit svjetla u sobi inače me oći bole od ekrana, tak da me ne smeta ta ledica .
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|