|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() POZDRAV ZA SVE NA FORUMU (prvi put se javljam kao registrovani clan, mada sam dosta puta citala vase savjete). Interesuje me da li mi neko moze objasniti kako cu u Wordu napraviti dokument tako da jedan njegov dio bude uvijek spasen i da se ne moze mijenjati, a da jedan dio (npr.ime i prezime, datum i sl.) automatski mogu mijenjati po potrebi??? Hvala vam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozdrav. Za HR Word 2003. Napravi novi dokument koji ćeš koristiti za mjenjanje pa ga spremi u obliku "Predložak dokumenta .dot" preko malog izbornika ispod mjesta gdje upisuješ naziv dokumenta. Zatvori sve i ponovno pokreni Word. Biraj Datoteka > Nova.... Pojavit će ti se izbornik s desne strane u kojem ćeš moći birati predloške. Stisni "Na mom računalu" i izaberi ga. Sljedeći put će ti bit izlistan kao nedavno korišteni predložak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Markiraj cijeli tekst, desna tipka>font i stavi kvačicu na all caps>OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo još jedan način čisto da znaš kako napraviti i druge promjene ![]() Označih tekst koji želiš promjeniti i stisneš Format > Change case > Uppercase
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ima nešto o wordu i ovdje. Neke osnovne stvari. Vježba od 4 nadalje je word. Pa ima nekoliko vježbi. Pogledaj malo možda bude korisno. http://www.foi.hr/studiji/dodiplomsk...materijal.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Hvala vam !!! |
![]() |
![]() |
|
|