|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Igre i Mreze
Neznam jel to ide tu, al moguce.. Zanima me sto je razlog tome da mreza koja inace radi perfektno, router daje IP-ove i sve funckionira ljepo u win, kad treba createati igru PC2 onda ga PC1 nevidi, a kad PC1 kreira onda PC2 moze spojiti, al kaze timed out (LOTR: battle for middle earth 2) I opcenito zasto npr UT2004 prikazuje automatski na popisu LAN servera a nekad se bas mora upisivati IP da bi se konektalo na njega, any suggestions? Ovo vezano za LOTR: BFME je i za 1 i za 2, ista stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Je zna se nekad desiti. LOTR BFME radi na SAGE engineu (engine od doba C&C Renegade-a) te su generalsi znali također zezat. Pokušaj patchirati igru zadnjim patchem i pronjuškaj po official forumu što kažu ljudi u vezi toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma lotr je radjen od EA gamesa, i mrezno igranje su za***ali da nisu mogli vise, prvo izbacuje iz igre, onda LAN ne radi .. i tak neki dan nikako nismo mogli FlatOut2 voziti, nije pronalazila i gra pc-jeve, a evo danas bez beda. Onda smo gledali dal je zbog routera, pa smo samo mreznu u mreznu, staticke IPove (ko prije) i radi. A prije nije htjelo da ga ubijes. Nije mi jasno kak rijesavaju ovakve probleme na LAN-ovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
firewall? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo mali apdejt. osim sto iritira to sto nemoze sam naci server evo liste: LOTR: battle for middle earth 1 <--- ne nalazi server, timeouta LOTR: battle for middle earth 2 <--- ne nalazi server, timeouta Serious Sam: First <-- ne nalazi server, rucni IP ipak radi. Serious Sam: Second <-- ne nalazi server, rucni IP ipak radi. Serious Sam 2 <-- nalazi server, nezeli joinati. Flatout 2 <-- nalazi server, joina, ok UT2004 <-- ne nalazi server, rucni IP ipak radi. Titan Quest <-- ne nalazi server, LAN nikako ne radi. Titan Quest Immortal Throne <-- ne nalazi server, LAN nikako ne radi. Diablo 2 <-- rucno upisivanje IP-a, radi (d2 nema server discovery) Uglavnom, strasno su optimizirane igre za LAN, ta opcija tamo im je samo ukras i u 70% ne radi, ili ne radi kak bi trebalo.. jos sam na routeru ukljucio nekakav gaming mod, isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Idi u command prompt i upiši "ping xxx.xxx.xxx.xx" xići su ip adresa drugog kompa u mreži, bez navodnika upiši. Ako sve prođe uredu onda ne znam šta je, ali ako ne, dat će ti poruku o broju greške, npr error 96. Onda lijepo upiši taj error u gugl i vidi šta kaže. Ako su dva kompa, spoji ih crossover kabelom, možda će onda raditi (ne zaboravi naštimati IP-ove i sl, čini mi se da je rak napravio jako dobro objašnjenje oko spajanja kompova. Pogledaj stickyje pod "Mreže")
![]() |
#9 |
Premium
|
Pinganje prolazi ok, bez errora, mreza iz win radi perfektno. Citao sam rakov sticky par puta i zapravo sve je u redu, osim sto se igre bas ne "vide" a to je bullshit kod ovih igara sto nema drugog nego automatski nadje nema upisivanja IP-ova .. ![]() Pa spojena su 2 kompa UTP kablom, od 30metara, i prebacivanje podataka radi bez beda, da se i igrati i ne brejka nista, ali jedino sto iritira je to sto se ne vide LAN igre.. npr titan quest mi je super igra, a uopce ju se neda zaigrati na LANu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Rado bih saznao zašto se to događa.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Jesmo od samog pocetka, a i ako se promjeni opet ista stvar. Jos jedan pokusaj danas, tek tak bzvz mozda prek xfirea proradi LOTR, join opcija je gray-outana.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|