|
![]() |
#1 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
Pomoc oko kupnje miša
spreman sam potrosit 150-200kn. sad nasao sam nekoliko opcija: 1. a4-tech Optical Game X-718F, 2000DPI (znam da nije neka, ali imao sam tu "marku" i radio je 5 godina dobro) cijena 137,25kn 2. naci nekog polovnog razera do 200kn 3. novi logitech lx3 4. polovni bolji logitech racite svoje prijedloge, naravno do 200. ako netko nesto prodaje ponude dobrodosle. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomy9. 04.07.2007. u 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Neki bolji polovni logitech, uvijek se nađe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
polovni logi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
da ne otvaram novu temu ... jel valja ovaj miš? http://links.hr/index.php?naziv=Mi%9...kl=101.503.126 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Standardni obični miš, ako ti treba za običan rad, onda valja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
pa treba mi miš za sve po malo od programa do raznih igara , recimo npr cod2 do sad me vjerno služil neki model od geniusa (kupljen pred minimalno 5 godina) ![]() ![]() ![]() ![]() a sad neznam dali ima smisla dati 300 kn za miš ...? još kad bi barem imal negdje priliku isprobati mx518 ili nekog razera ... pa da vidim dali su stvarno tolko osjetno bolji od "običnih" "ne gamerskih" pacova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mene trenutno zanima da ne otvaram novi topic, što uzeti od ovoga: Razer Diamondback, Logitech MX518 ili navuči do Razera Cooperheada. Sad imam Logitech Pilota i bolje mi leže manji miševi. MX518 mi je nekak glomazan. Dobro bi došla i preporuka za podlogu. Budžet: što manji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
vasili... ako ti je pilot dobar mozes slobodno pogledat i Kraita, mis je mal i relativno prihvatljive cijene jest "svega" 50kn jeftiniji od diamondbacka, al onda jos 50 pa imas mx518 pa jos 50 pa cooperhead, a to je onda vec prilicna cifra ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Da, ma sad imam 22˝ LCD na nativnoj rezi i pilot mi je jednostavno postao prespor i pomalo neprecizan. Zato ne bih htio ulagati u malo bolji miš već u neki s kojim ću osjetiti razliku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da ga nema vise nigjde za kupiti..
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Tema je podosta stara, ali... ![]() Nažalost, nema više nigdje. Iako vidio sam u Linksu da ga imaju spojenog (izgleda poprilično nov) na onu komfu u dućanu na kojoj se cjenik vrti. Skoči tamo pa ih priupitaj, mislim da se da s dečkima dogovorit, ako baš patiš na tog miša (pokaži im svoje emocije ![]() Inače miš je odličan, evo ja ga imam već malo više od 4.5 godine i radi na 1000hz ko` beba. Nikad ništa, nikakve pogreške, preskakanja, etc. Jednino mi je problem to što se već izlizan, onaj znakić od Logitecha se više ne vidi i površina je dosta glatka, što me počelo smetati, jer kako mi se ruka znoji tako mi miš "izmiče". Ova tri miša koja si nabrojao Razer Diamondback, Logitech MX518, Razera Cooperhead. Ovako, niti s jednim ne možeš pogriješiti. Ali ako kažeš da ti je Logijev design prevelik, onda to križamo. Ostaju nam dva Razera, jedan skuplji od Logija, jedan jednako toliko jeftiniji. Ako pare nisu problem Copperhead. Ako ne možeš navući do toga, onda Diamondback. Da se razumijemo, i jedan i drugi su high precision miševi i s oba ćeš biti zadovoljan, iako ako ti pašu manji miševi mislim da je onda Diamondback bolji/tvoj izbor. Podloga - Razer Mantis - "Speed" (ako koristiš High sens) ; "Control" (ako koristiš Low Sens)
Sve je moguće, osim samoubojstva iz zasjede. ... Zadnje izmijenjeno od: Hennessy. 17.07.2007. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Koristim low sens, ali bih se volio naučiti igrati s osjetljivim mišem (to s pilotom nemrem). Nego, čitao sam da je laser podosta inferioran optici, a i da Cooperhead nije za low sens igranje jer bježi, tako da dosta naginjem ovom Diamondbacku. P.S još ne kupujem miš jer me je ljeto ˝iscrpilo˝ prije nego što sam očekivao (partiji i te gluposti), ali svakako dajte sugestije jer je uskoro na rasporedu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
probao sam copper i sa low sens i sa high i nikad ali bas nikad nije preskocio a isprobo sam ga na func archetype (obje strane), platnenoj podlozi, na lakiranom stolu, i na jednoj glatkoj noname podlozi.Mis dakle ne preskace. Isproban je u rasponu od 400 dpi sve do 2000 i preskakanja nije bilo.Kao sto sam reko nemam nikakve zamjerke na laser, radi bezprijekorno.Copper moze samo bolje radit od diamondbacka posto ima napredniju optiku.Diamonda nisam isprobao tako da nemogu puno rec o njemu al siguran sam da copper moze bit samo bolji. Uostalom svi koji su probali oba misa nisu se zalili na preskakanje.Ovo moze potvrdit velik broj gamera s kojima sam se konzultiro prije kupnje misa... Ako si kupac imat cu te u vidu i ako te sta zanima u vezi ovog misa slobodno pitaj. Cijenu sam spustio na 350 kn...pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Logy i Razer su vrhunski misevi, precizni,brzi i mislim da je jako glupo raspravljat koji je bolji...mislim da puno vise ovisi o subjektivnom osjecaju kako lezi u ruci. Zato u ducan...uzmi u ruku jednog i drugog...vidi koji ti vise pase i prema tome kupi mis. Ja sam imao MX500 i nikako mi oblik nije pasao pa sam presao na razera diamondbacka koji mi je presavrsen. Pozz ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|