PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Pomoc oko kuplje miša (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=73653)

Tomy9 03.07.2007. 21:29

Pomoc oko kupnje miša

spreman sam potrosit 150-200kn.

sad nasao sam nekoliko opcija:

1.
a4-tech Optical Game X-718F, 2000DPI (znam da nije neka, ali imao sam tu "marku" i radio je 5 godina dobro)
cijena 137,25kn

2.
naci nekog polovnog razera do 200kn

3.
novi logitech lx3

4.
polovni bolji logitech

racite svoje prijedloge, naravno do 200.

ako netko nesto prodaje ponude dobrodosle. ;)

WichitaQ 03.07.2007. 21:32

Neki bolji polovni logitech, uvijek se nađe...

Router 03.07.2007. 21:45

polovni logi

DanielDJ 08.07.2007. 17:33

Genius Ergo 525 ili Logitech rx1000

Quick22 11.07.2007. 17:35

da ne otvaram novu temu ...
jel valja ovaj miš?
http://links.hr/index.php?naziv=Mi%9...kl=101.503.126

WichitaQ 11.07.2007. 17:45

Standardni obični miš, ako ti treba za običan rad, onda valja...

Quick22 12.07.2007. 01:22

pa treba mi miš za sve po malo od programa do raznih igara , recimo npr cod2

do sad me vjerno služil neki model od geniusa (kupljen pred minimalno 5 godina):care::D ... ali je počel "bježati" po desktopu i u zadnje vrijeme se svako malo voli "izokrenuti" u codu a to zna koji put dići živac:D (a mislim da je razlog kaj su se istrošile prednje nožice na mišu) ... pa razmišljam o nekoj pristojnoj zamjeni :kafa:

a sad neznam dali ima smisla dati 300 kn za miš ...? još kad bi barem imal negdje priliku isprobati mx518 ili nekog razera ... pa da vidim dali su stvarno tolko osjetno bolji od "običnih" "ne gamerskih" pacova:D

Vasili 12.07.2007. 04:21

Mene trenutno zanima da ne otvaram novi topic, što uzeti od ovoga: Razer Diamondback, Logitech MX518 ili navuči do Razera Cooperheada.
Sad imam Logitech Pilota i bolje mi leže manji miševi. MX518 mi je nekak glomazan.
Dobro bi došla i preporuka za podlogu.
Budžet: što manji :), ali ne nauštrub kvalitete

antrax 12.07.2007. 08:58

vasili... ako ti je pilot dobar mozes slobodno pogledat i Kraita, mis je mal i relativno prihvatljive cijene

jest "svega" 50kn jeftiniji od diamondbacka, al onda jos 50 pa imas mx518 pa jos 50 pa cooperhead, a to je onda vec prilicna cifra :D

Vasili 12.07.2007. 13:48

Da, ma sad imam 22˝ LCD na nativnoj rezi i pilot mi je jednostavno postao prespor i pomalo neprecizan. Zato ne bih htio ulagati u malo bolji miš već u neki s kojim ću osjetiti razliku.

JVC MX-GT88 12.07.2007. 19:50

Citiraj:

Autor Quick22 (Post 766930)
da ne otvaram novu temu ...
jel valja ovaj miš?
http://links.hr/index.php?naziv=Mi%9...kl=101.503.126

Iam ti ja tog...miš je odličan.Precizan, ergonomičan i sve...Fakat, nećeš se razočarat ak uzmeš to!

Vasili 13.07.2007. 21:17

Jel znate možda gdje ima za kupit Logitech MX500?

Codiac 13.07.2007. 22:52

mislim da ga nema vise nigjde za kupiti..

Emperor 13.07.2007. 22:57

Neam tog vise.

Jedino da nades nekog da ima stari i prodaje.

Hennessy 17.07.2007. 13:36

Tema je podosta stara, ali...:D
Citiraj:

Autor Vasili (Post 768599)
Jel znate možda gdje ima za kupit Logitech MX500?

Nažalost, nema više nigdje. Iako vidio sam u Linksu da ga imaju spojenog (izgleda poprilično nov) na onu komfu u dućanu na kojoj se cjenik vrti. Skoči tamo pa ih priupitaj, mislim da se da s dečkima dogovorit, ako baš patiš na tog miša (pokaži im svoje emocije:D).
Inače miš je odličan, evo ja ga imam već malo više od 4.5 godine i radi na 1000hz ko` beba. Nikad ništa, nikakve pogreške, preskakanja, etc. Jednino mi je problem to što se već izlizan, onaj znakić od Logitecha se više ne vidi i površina je dosta glatka, što me počelo smetati, jer kako mi se ruka znoji tako mi miš "izmiče".

Ova tri miša koja si nabrojao Razer Diamondback, Logitech MX518, Razera Cooperhead. Ovako, niti s jednim ne možeš pogriješiti. Ali ako kažeš da ti je Logijev design prevelik, onda to križamo. Ostaju nam dva Razera, jedan skuplji od Logija, jedan jednako toliko jeftiniji. Ako pare nisu problem Copperhead. Ako ne možeš navući do toga, onda Diamondback. Da se razumijemo, i jedan i drugi su high precision miševi i s oba ćeš biti zadovoljan, iako ako ti pašu manji miševi mislim da je onda Diamondback bolji/tvoj izbor.

Podloga - Razer Mantis - "Speed" (ako koristiš High sens) ; "Control" (ako koristiš Low Sens)

>>>KUKY<<< 23.07.2007. 16:56

Vasili
prodajem ja razer copperheada za 375 kn. Pogledaj na trznicu ako nisi.
Ustedit ces pare, a taj mis ima bolju optiku od logija...

Vasili 24.07.2007. 04:33

Koristim low sens, ali bih se volio naučiti igrati s osjetljivim mišem (to s pilotom nemrem).
Nego, čitao sam da je laser podosta inferioran optici, a i da Cooperhead nije za low sens igranje jer bježi, tako da dosta naginjem ovom Diamondbacku.

P.S još ne kupujem miš jer me je ljeto ˝iscrpilo˝ prije nego što sam očekivao
(partiji i te gluposti), ali svakako dajte sugestije jer je uskoro na rasporedu

>>>KUKY<<< 24.07.2007. 10:46

Citiraj:

Autor Vasili (Post 774721)
Koristim low sens, ali bih se volio naučiti igrati s osjetljivim mišem (to s pilotom nemrem).
Nego, čitao sam da je laser podosta inferioran optici, a i da Cooperhead nije za low sens igranje jer bježi, tako da dosta naginjem ovom Diamondbacku.

P.S još ne kupujem miš jer me je ljeto ˝iscrpilo˝ prije nego što sam očekivao
(partiji i te gluposti), ali svakako dajte sugestije jer je uskoro na rasporedu

hm.Igram q3 online vec ohoho godina i dosta sam upoznat sa misevima.
probao sam copper i sa low sens i sa high i nikad ali bas nikad nije preskocio a isprobo sam ga na func archetype (obje strane), platnenoj podlozi, na lakiranom stolu, i na jednoj glatkoj noname podlozi.Mis dakle ne preskace. Isproban je u rasponu od 400 dpi sve do 2000 i preskakanja nije bilo.Kao sto sam reko nemam nikakve zamjerke na laser, radi bezprijekorno.Copper moze samo bolje radit od diamondbacka posto ima napredniju optiku.Diamonda nisam isprobao tako da nemogu puno rec o njemu al siguran sam da copper moze bit samo bolji. Uostalom svi koji su probali oba misa nisu se zalili na preskakanje.Ovo moze potvrdit velik broj gamera s kojima sam se konzultiro prije kupnje misa...
Ako si kupac imat cu te u vidu i ako te sta zanima u vezi ovog misa slobodno pitaj. Cijenu sam spustio na 350 kn...pozdrav

CeRmA 24.07.2007. 13:08

I Logy i Razer su vrhunski misevi, precizni,brzi i mislim da je jako glupo raspravljat koji je bolji...mislim da puno vise ovisi o subjektivnom osjecaju kako lezi u ruci. Zato u ducan...uzmi u ruku jednog i drugog...vidi koji ti vise pase i prema tome kupi mis.

Ja sam imao MX500 i nikako mi oblik nije pasao pa sam presao na razera diamondbacka koji mi je presavrsen.

Pozz :chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20.