|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
x1600 problem
kupio sam graficku x1600 i sad kad sam je ugradio instaliro sve drivere neradi kako treba...znaci kad hocu uc u neku igricu ili na neku stranicu gdje ima malo vise grafike na netu jednostavno se zacrni ekran...nekad se pojavi onaj plavi ekran sa upozorenjem a nekad se samo zacrni i zaledi...i to u svakoj igrici...ak mi mozete kako pomoci?...inace imam maticnu as rock p4i65g...1GB rama...intel pentium 4 procesor 3000+....pomozite ak znate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa hajd nam prvo reci koje napajanje imas?? To uopce nisi naveo...a izgleda da je to krivac...i BTW,nije Pentium 4 3000+,nego 3.00Ghz....3000+ je kod AMD-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
ma nije 3000+ neg je 3.00GHz pentium...imam neon napjanje... DirectX9.0c (imo sam ga prije)...a net framework 1.1 je on sam instaliro sa driverima a imo sam instaliran i 3.0.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Fino deinstaliraj te drivere koje si stavil, pa s Driver Cleanerom počisti ostatak dotičnih. Skini 7.6 verziju, samo Display Driver Only koji imaju oko 14.2MB i još k tome skini i ATi Tray Tools, tak makneš potrebu za .NET Frameworkom. Moreš zinstalirati zadnju verziju DirectX 9.0c. Moreš i od nekoga suseda/prijatelja posuditi neko kvalitetnije napajanje, čisto da makneš ovo Neon s popisa uzročnika problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
napravio sam sve to sa driverima opet je isto...jos cu probat napajanje a ako to nije onda neznam... ...ona pokrece igre npr. football managera 2007 i American Conquest...ali npr. SOF2, Simpsone, Dawn of war odma blokira... Zadnje izmijenjeno od: neki-lik. 12.07.2007. u 15:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|