![]() |
x1600 problem
kupio sam graficku x1600 i sad kad sam je ugradio instaliro sve drivere neradi kako treba...znaci kad hocu uc u neku igricu ili na neku stranicu gdje ima malo vise grafike na netu jednostavno se zacrni ekran...nekad se pojavi onaj plavi ekran sa upozorenjem a nekad se samo zacrni i zaledi...i to u svakoj igrici...ak mi mozete kako pomoci?...inace imam maticnu as rock p4i65g...1GB rama...intel pentium 4 procesor 3000+....pomozite ak znate...
|
Pa hajd nam prvo reci koje napajanje imas?? To uopce nisi naveo...a izgleda da je to krivac...i BTW,nije Pentium 4 3000+,nego 3.00Ghz....3000+ je kod AMD-a ;)
|
Jesi instalirao .Net 1.1 ili viši i DirectX9.0c prije instalacije drivera za grafu?
|
ma nije 3000+ neg je 3.00GHz pentium...imam neon napjanje... DirectX9.0c (imo sam ga prije)...a net framework 1.1 je on sam instaliro sa driverima a imo sam instaliran i 3.0....
|
Fino deinstaliraj te drivere koje si stavil, pa s Driver Cleanerom počisti ostatak dotičnih. Skini 7.6 verziju, samo Display Driver Only koji imaju oko 14.2MB i još k tome skini i ATi Tray Tools, tak makneš potrebu za .NET Frameworkom. Moreš zinstalirati zadnju verziju DirectX 9.0c. Moreš i od nekoga suseda/prijatelja posuditi neko kvalitetnije napajanje, čisto da makneš ovo Neon s popisa uzročnika problema.
|
napravio sam sve to sa driverima opet je isto...jos cu probat napajanje a ako to nije onda neznam...
...ona pokrece igre npr. football managera 2007 i American Conquest...ali npr. SOF2, Simpsone, Dawn of war odma blokira... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |