Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.07.2007., 22:24   #1
dUbek
Registered User

Datum registracije: Jul 2007
Unhappy MATIChNA

Bok,ljudi!
Rika mi komp,vele da matična..imam staru konfiguraciju se socketom a....athlon 1800+,256 sdr rama,stara radeonka 7500 i tak to...i pošto (još uvijek) studiram,želio bih što jeftinije proći s popravkom,tj.nabavkom potrebnih dijelova...pliz help! svaki prijedlog je dobrodošao!!
dUbek je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 22:50   #2
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor dUbek Pregled postova
Bok,ljudi!
Rika mi komp,vele da matična..imam staru konfiguraciju se socketom a....athlon 1800+,256 sdr rama,stara radeonka 7500 i tak to...i pošto (još uvijek) studiram,želio bih što jeftinije proći s popravkom,tj.nabavkom potrebnih dijelova...pliz help! svaki prijedlog je dobrodošao!!
Na koji to način "rika"? tko je to rekao da je matična? može biti i do napajanja, windoza,..., a da bi zaključili u čemu je stvar, reci nam malo više o tome svemu...
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.07.2007., 11:19   #3
dUbek
Registered User

Unhappy

Citiraj:
Autor Mr.Black Pregled postova
Na koji to način "rika"? tko je to rekao da je matična? može biti i do napajanja, windoza,..., a da bi zaključili u čemu je stvar, reci nam malo više o tome svemu...

da...provjeravalo ga nekolicina frendova koji se kuhze uto, par njih s etfa,i na kraju popizdih i odnijeh ga na dijagnostiku...i da, vele da problem u maticnoj,(+neki kontroler do harda),uz koju odoshe i to malo ramova koje imah...napajanje mi novo 400w,hard seagate 60g,procesor radi....koristim ga za uobichajene stvari za fax,igrice igram tu i tamo,koje mozhe podnijet,osim pes-a6,za koji u min.sys.req.pishe da mi treba 256 rama vishe...mozhda ga i to s***e? a pes6 mi radio bolje nego kod lege s giga rama,malo novijom konfig.uglavnom,s novim driverima za grafichku...
Staro 12.07.2007., 07:03   #4
ZAHHAROW
relaksirani lemur...

ZAHHAROW's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ajoj... ja isto nemam sreće s socketA pločama... ali ne kužim se u internu elektroniku i te svinjarije pa ti nemogu pomoć ko ni sebi. Jedino ti mogu reć da kupiš na tržnici foruma takvu ploču... i ja ju tražim sad. Nisu skupe, samo treba nać dobru. Brijem da ću nać za 150-200kn nekakvu solidnjaču. inače ću pop....
ZAHHAROW je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2007., 12:31   #5
dUbek
Registered User

da..gledao sam na trzhnici,sve takvo prodano...do 200 bi bilo fenomenalno,no mislim da, kad je vech to krepalo, uzmem neku "noviju",kao am2 (iako mi cpu radi) ako bi to rezultiralo brzhim i stabilnijim radom...u,naravno nekim normalnim platezhnim granicama....any ideas?
thnx
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno