![]() |
MATIChNA
Bok,ljudi!
Rika mi komp,vele da matična..imam staru konfiguraciju se socketom a....athlon 1800+,256 sdr rama,stara radeonka 7500 i tak to...i pošto (još uvijek) studiram,želio bih što jeftinije proći s popravkom,tj.nabavkom potrebnih dijelova...pliz help! svaki prijedlog je dobrodošao!! :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
da...provjeravalo ga nekolicina frendova koji se kuhze uto, par njih s etfa,i na kraju popizdih i odnijeh ga na dijagnostiku...i da, vele da problem u maticnoj,(+neki kontroler do harda),uz koju odoshe i to malo ramova koje imah...napajanje mi novo 400w,hard seagate 60g,procesor radi....koristim ga za uobichajene stvari za fax,igrice igram tu i tamo,koje mozhe podnijet,osim pes-a6,za koji u min.sys.req.pishe da mi treba 256 rama vishe...mozhda ga i to s***e? a pes6 mi radio bolje nego kod lege s giga rama,malo novijom konfig.uglavnom,s novim driverima za grafichku... :chears: |
ajoj... ja isto nemam sreće s socketA pločama... ali ne kužim se u internu elektroniku i te svinjarije pa ti nemogu pomoć ko ni sebi. Jedino ti mogu reć da kupiš na tržnici foruma takvu ploču... i ja ju tražim sad. Nisu skupe, samo treba nać dobru. Brijem da ću nać za 150-200kn nekakvu solidnjaču. inače ću pop....
|
da..gledao sam na trzhnici,sve takvo prodano...do 200 bi bilo fenomenalno,no mislim da, kad je vech to krepalo, uzmem neku "noviju",kao am2 (iako mi cpu radi) ako bi to rezultiralo brzhim i stabilnijim radom...u,naravno nekim normalnim platezhnim granicama....any ideas?
thnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |