|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Blue Screen of Death
Pojavljuje mi se gore navedeno zlo tijekom igre Streeg Legal Racing:Redline patchiran na 2.2.1 eto bilo šta što bi moglo pomoći ![]() jer igra je stvarno dobra a ubija me u pojam i žice kad odjednom onaj zvuk TR-TR-TRT-TR-TR pa reboot... da napomenem,ne pojavi se pri samom ulasku u igru,niti pri određenoj točki,niti poslje određenog rvemena,posve je nasumično shvaćam da igra može kreširat,ali da uzrokuje BSD.. ![]() EDIT:evi konfa Abit Il9Pro Intel C2D E6300 Maxtor 60gigi ATA(go figure-.-') POV 7600GT Kingmax sve pc5300-1xgiga,2x512 Chieftec 350w Win xp pro no sp ako sam neš zaboravio,malo sam u strci sad...nego nisam napisao konfu zato što mi smrdi na sw...sumnjam da je išta od hwa...sve normalno radi inaće... Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 16.07.2007. u 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Smrdi mi na RAM-e. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Pomoglo bi ako bi mogao dati tocno onu poruku koja ti je ispisana na BSOD-u. Ili jos bolje kernel memory dump nakon crasha. S tim da to moras ukljuciti ako vec nisi namjestao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A mighty pirate!
|
snimat ću kamerom,premda je blue prebrz da bi ga vidio,a za kernel memory dump ćete mi morat malo objasnit kako da enejblam EDIT: o bože sad mi i u pejnt neće uć... The application failed to initialize properly(0xc000000).Click on OK to terminate the application. se meni to čini il mi windozi rikavaju EDIT 2:neće ni u fotošop,bs,NIŠTA...sve je vezano uz dwwin.exe o bože čini mi se da formatiranje ne gine,vama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Iskljuci automatski restart pa ces moci vidjeti BSOD u full screenu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
A mighty pirate!
|
aha tor,ponosno javljam da sam na frendovom kompu...nakon farse sa ne otvaranjem programa lijepo sam restarto sam od sebe se opet restarta i tako milijun puta,nije ni sejf mod pomogo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|