![]() |
Blue Screen of Death
Pojavljuje mi se gore navedeno zlo tijekom igre Streeg Legal Racing:Redline patchiran na 2.2.1
eto bilo šta što bi moglo pomoći :( jer igra je stvarno dobra a ubija me u pojam i žice kad odjednom onaj zvuk TR-TR-TRT-TR-TR pa reboot... da napomenem,ne pojavi se pri samom ulasku u igru,niti pri određenoj točki,niti poslje određenog rvemena,posve je nasumično shvaćam da igra može kreširat,ali da uzrokuje BSD..:( EDIT:evi konfa Abit Il9Pro Intel C2D E6300 Maxtor 60gigi ATA(go figure-.-') POV 7600GT Kingmax sve pc5300-1xgiga,2x512 Chieftec 350w Win xp pro no sp ako sam neš zaboravio,malo sam u strci sad...nego nisam napisao konfu zato što mi smrdi na sw...sumnjam da je išta od hwa...sve normalno radi inaće... |
Smrdi mi na RAM-e.
|
mislim da si dovoljno na forumu i mogao si procitati pravila
konfu napiši od A-Ž :) |
Pomoglo bi ako bi mogao dati tocno onu poruku koja ti je ispisana na BSOD-u. Ili jos bolje kernel memory dump nakon crasha. S tim da to moras ukljuciti ako vec nisi namjestao.
|
snimat ću kamerom,premda je blue prebrz da bi ga vidio,a za kernel memory dump ćete mi morat malo objasnit kako da enejblam
EDIT: o bože sad mi i u pejnt neće uć... The application failed to initialize properly(0xc000000).Click on OK to terminate the application. se meni to čini il mi windozi rikavaju EDIT 2:neće ni u fotošop,bs,NIŠTA...sve je vezano uz dwwin.exe o bože čini mi se da formatiranje ne gine,vama? |
Iskljuci automatski restart pa ces moci vidjeti BSOD u full screenu :D
|
Reinstal ne gine kako izgleda...
|
aha tor,ponosno javljam da sam na frendovom kompu...nakon farse sa ne otvaranjem programa lijepo sam restarto
sam od sebe se opet restarta i tako milijun puta,nije ni sejf mod pomogo :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |