|
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj malo detalja, kad ti se restarta....itd?!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
krenem normalno raditi, surfati netom, gledat divxe, slusat mp3,igrat igre, sve stvari koje sam i do sada radio. I odjednom, paf, restart,iz cista mira.Ovo mi se nikad u zivotu nije desilo, komp je radio pefektno do danas... Sve sam bio iskopco iz maticne, ocistio prasinu, sve fino natrag pospajo, usarafio, i upalio ga...medjutim opet ista stvar. Iskljucio sam i ono automatically restart u system propertiesima. Ja mislim da je napajanje riknulo: Codegen 200W. Priznajem da je staro,ali radi(lo) je fenomenalno. Temperatura proca pod punim opterecenjem ne prelaz 33-34 stupnja. Sad cu ga ostavit na par sati, nek se ohladi,mozda je temp. problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kuciste Chieftec, napajanje Forton/Tagan/Chieftec/Enermax/Enlight/Antec |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ne slušaj ga potraži JNC i bičeš miran ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
mene ovo vec zabrinjava da nije napjanje, vec nest drugo... iskljucio sam i przilicu i DVD rom i opet zna restartat. Jel moguce da je HDD crko? Seagate Baracuda 7200.7, ATA-100, 80GB Sve u svemu, sutra ujutro idem kupit napajanje...al me brine sta ako i sa novim napajanjem bude zajebavao... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Si probao testirat memoriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da JNC zakaj ne odmah i MS ili Maxpower! ![]() Ja sam živi primjer kaj ti loše napajanje može uništit, skoro mi sjebalo grafičku, skurilo matičnu
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
evo sad vec sat vremena radi,pustam samo MP3-e, i radi sve super, al cim pokusam npr. skenirat hard adwareom, on se restarta. ili cim udjem u neku igru, a kad sam samo u windowsima i radim "minimalno", npr. slusam MP3-e, radi. WHAT THE FUCK!?!?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
mislim, ovo je cudno...ko da neki duhovi rade vamo. Radio je SVE bio. Spojio sam i DVD i przu, i radio battlefield, i q3a, i adaware, i onda igrao nfsu, i nakon pola sata restarto (jeb'ga, napredak, hehe) sutra kupujem napajanje, ali...sta ako i s novim napajanjem bude radio probleme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Baci ga u kantu, ili daj meni ![]() NIš sve po bacaj van, nađi frenda i isprobaj sve komponente posebno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
moj buraz ima već skoro godinu dana MS napajanje od 450w il 400 nisam siguran,al radi bez bez greške ,konfa je slična mojoj samo ima tulca na 1,4 i FX 5600 128 mb,i jedan keksić od 256 mb manje....radi bez greške....
![]() |
#15 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I moj buraz ima maxPower napajanje u kompu i već 1.5 godinu radi bez problema. Doduše on kopm pali svaka 2 tjedan po 10 minuta, ali...
![]() |
#17 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Napon u kuci bas i nebi trebao imati nekog prevelikog utjecaja (zasto onda skuzi ovo napajnje od kompa ![]()
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Odusto sam. Nemogu vise, krepan sam. od 1 sat do sada (6 sati) sam se mucio oko kompa ko konj. Nemogu vise... Fuck it! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
S čim si testirao memoriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. ljepo ti formatiraj celi hard ... pa onda rastavi komp na djelove .. i onda ga opet sastavi .... a ak onda nebu delalo .. ljepo ga odnesi tam gde si ga kupil nek ti pogledaju zakaj se to događa ... mislim .. ne moraš ga ti odnesti da ti ga oni popraviju ... ljepo dojdi k njima i pitaj ih nek ti pogledaju zakaj se to događa ... ( to napraviš u slučaju da imaju jako skupi servis a ak nemaju onda njim ostavi nek ti ga do kraja popraviju).. kad ti veliju zbog čega je to zemi komp dojdi sim i reči koji dio stvara probleme .. pa ak se nebu dal popraviti kupi novoga ... ....
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja ti već reko, ili mi daj komp, ili mi ga daj za male pare (ajd nek ti bude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
SeaTools Desktop v2.00.09 Copyright (c) 2003 Kroll Ontrack Inc. 12/30/2003 @ 3:26 PM The following information has been generated by the SeaTools Desktop. Use this information to help you recognize and resolve potential data access problems in a timely manner. System Information: BIOS Date 03/26/02 Conventional Memory size 640 K Extended Memory size 521076 K IO Channel type PCI Drive Information: DRIVE SIZE MODEL ----- --------- --------------------- 1 80.02 GB BIOS Drive (80 hex) 80 GBYTES Serial Number = N/A Int13 Num = 80, PHYS CHS = 9729x255x63. ParmTable CHS, Rsvd = 9729x255x63 PARTITION CYLINDER SIZE ---------- ------------ ---- # Type Start End MB PRIMARY 1 NTFS 0 1274 10487 EXTENDED 2 NTFS 1275 3824 20974 3 NTFS 3825 9728 48562 Diagnostic Results: Drive 1 (BIOS Drive (80 hex) 80 GBYTES) SMART Status Check Result: Unknown 90-Second Test Result: Passed File Structure Test Result: Unsupported Partition 1 Not Checked. Unsupported (or Unknown) Partition Partition 2 Not Checked. Unsupported (or Unknown) Partition Partition 3 Not Checked. Unsupported (or Unknown) Partition Complete Surface Scan Result: Failed with Minor Error(s) Sector 21743398, I/O Error S.M.A.R.T., (S)elf (M)onitoring (A)nalysis and (R)eporting (T)echnology, a built-in hard disk drive failure prediction method reports an 'Alert' if a problem has occurred. It reports 'Passed' if no problems are found and 'Unsupported' if a hard disk drive does not support S.M.A.R.T. ****************************************** Diagnostic Summary: System Memory Test Result: Passed Drive 1 (BIOS Drive (80 hex) 80 GBYTES) SMART Status Check Result: Unknown 90-Second Test Result: Passed File Structure Test Result: Unsupported Complete Surface Scan Result: Failed with Minor Error(s) Recommendation: If you are not experiencing data loss and SeaTools reports File System Structure errors, they may be caused by a lock-up or failure to shutdown Windows correctly. Many times, these errors may be repaired through normal system maintenance. If you are experiencing a hardware error, you should isolate the cause and replace the failing component. If you are unsure how to proceed with repairs, contact a computer professional. After completing any maintenance tasks, run SeaTools again to verify that all errors have been repaired. If errors continue to occur, the system may not be stable. Again, contact a computer professional. SeaTools Desktop v2.00.09 Copyright (c) 2003 Kroll Ontrack Inc. -------------- ovo sam dobio Seagate Diagnosticom nakon 8 sati skeniranja harda. I ocito da ima neki error: "Complete Surface Scan Result: Failed with Minor Error(s) Sector 21743398, I/O Error" ocito je da je to razlog... ali opet...komp se nijednom nije restarto tijekom tih 8 sati... i jebiga, ja sam sad opet confused sta je uzrok...ostaje mi samo hard ili maticna kao krivci... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|