|
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Za jedno 100-tinjak godina ce imati vrijednost ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa nemaju... nije da su tako rijetke stvari... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
A 286 ploce i procevi, 5.25" diskovi na nekom svom cudnom sucelju (prije ATA), SCSI ISA kontroler s 25pin externim konektorom, AST Premium 386SX/16 komplet s originalnom tipkovnicom i SVGA ekranom...? Imam te krame pa...kolko bi to vrijedilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
isti odgovor ko i gore, za 100 godina nesto, sada nista. imam ja na privjesku 286, nisam uopce pomisljao na cuvanje oldtimera... 2x486, negdje 5 komada pentiuma 133MMX, od kojih se jedan kloka na 166 bez problema, ostale nisam probo ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
IBM PS2 serija je mnogima isto atraktivna. Ali ovisi sve o pojedincu sto trazi. Netko pozeli naci svoju prvu 286 masinu koju je imao doma ili na kojem je ucio u skoli. Takvima obicno cijena ne znaci nista, samo da se domognu svoje sprave ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ove 2 x 5.25" diskete su kao neki sli prošlog doba? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: Dva posta. Koji sam ja konj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#14 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Netko ce te barem za neku zamjenu sigurno kontaktirati. Eh, to je sve subjektivno, posebno za PC. Lazo Goluža se nebi s'tebom slozio. Njemu je najdrazi Olivetti PCS86-286 Druga vremena. Sjecam se kad sam sa strahopostovanjem otvorio prvi Amigin casopis sa disketom! To je bila vrijednost. U ITA ili UK'u, kad je tip dosao sa vlastitom kutijom disketa u ducanu da izaberem koje ce mi presnimiti! Koja su to bila premisljana i odluke ![]() Ovo me je sjetilo da su u pocetku cak i ducani (!) radili i prodavali kopije Amiga prvih igara. Da netko nebi sad pucao samo po nama. Bas mi je tip u ducanu dosao sa kutijom igrara i presnimio one koje sam odabrao, bas u Italiji. A bogme slicno je bilo i sa nekim programima u Austriji. Skroz sam na ovo zaboravio. One plasticne kutije u dva reda za diskete, pa to je nekad bila ozbiljna stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja jos uvijek imam potpuno ispravnu amigu 600 i bas takvu kutiju s 2 reda igrica za nju... Floppy je nesto musicav, no jos uvijek radi... U trenu pisanja posta se sjetim da je kolega spalio napajanje za nju (onaj transformator od 30 kg) ali da se to popraviti... Pa ako je itko pod milim bogom zainteresiran, odvojio bih se od nje vrlo rado. Samo ju trebam pronaci ![]() Kupio sam ju u Zg od nekog pilota (blizu djecje bolnice je bio) i u toj kutiji s dva reda, jedan red su bile avio-simulacije... Ma najbolji "komp" koji sam ikada imao!!! Onda je lik iz Vrbovca radio punom parom. Jos uvijek znam njegov broj telefona napamet i imam negdje katalog od par tisuca igara za amigu ![]() Eh izmamilo mi suzu na oko... To su bili dani! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
8-bit Gen.
|
U sto pivskih boca. U ova doba sam se isao prljati i traziti sto mogu na licu mjesta u svinjcu pronaci i od kutija brzo sliknuti ![]() Tko drzi do sebe (Jelc) i do ugleda svoje A firme, ovo je pocetak i kraj svake kolekcije : ![]() ![]() ![]() Na brzaka, dvoredne i jednoredne kutije : ![]() ![]() Nezgodno je samo kako su neki ovdje i Darka Domjana rasplakali svojim suzama za Amigom, ali prema kraju balade, svi bi je frknuli za pet minuta ![]() Dajte ljudi malo reda u te uspomene, pa vredi li to ikakve pinke prema onome sto vam je nekad taj stroj znacio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
gle, dosta ljudi zna primit neka kriza i dobe tak volju igrat neš iz tih vremena. ko mene super mario... malo još ostaviš kod sebe i budeš videl ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|