|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Preporuka 10-15 pucačina
dakle trebam 10 15 pucacina bilo koja vrsta ww2 svemirske bilo kakve znaci HL2 ,bf2142 ,far cry itd relativno noviji naslovi .
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.gamespot.com/reviews.html...te&sortdir=asc Hitman, Hl2, XIII, Splinter Cell, Stalker, Medal of honor, Brothers in Arms, Max Payne 2, GTA 4... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Prey, Doom 3+ ekspanzija, HL2 + ekspanzija, Fear + ekspanzija, Quake 4, Stalker,
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl F.E.A.R. + F.E.A.R. Extraction Point Battlefield 2142 Half-Life 2 + epizode Call of Duty 2 Quake 4 Boiling Point: Road to Hell SWAT 4 Splinter cell serial Brothers in Arms Star Wars Republic Commando The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay Medal of Honor svi Far Cry Unreal Tournament svi XIII serious sam svi
![]() |
#8 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Cudi me da nitko ne spomenu No One Lives Forever(i 1 i 2). Meni je to medju 5 najboljih igara ikad. istina, je starija, ali dan-danas vise nitko ne radi toliko dobre igre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidite, ispasce kao da sam izasao iz pecine, jer sam od pucacina igrao, ali bas ono igrao, a ne za***avao po ure pa odustao, jedino far cry i pogotovo serijal COD, koji je bozanstvo od igre....Sve ove nabrojane sam letimimicno pogledao i nisu me privukle, ali jednu nisam, a znam da je dosta ljudi spominje, to je GTA4, mislio sam da to uopce nije FPS, o cemu se radi, kakva je, kakva je grafika, isplati li ju se nabaviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Koja je to igra SRV, daj malo pojedinosti prijatelju...I vrati oni stari avatar, bas sam se navika na njega (smajl)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
no one lives forever Imho to ovisi od osobe do osobe...kad se radi o tako kvalitetnim naslovima odlucuje osobni ukus a o ukusima se ne raspravlja... Meni se u NOLF nije svidalo igrati "spijuna" veci mi je gust prasiti sa garandicom i kar-om po bojistima 2nd WW...a o multiplayeru da ne govorimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Hvala E.T., vidis nikad cuo za tu igru, bas sam neki gamer za poludit...Nista, drzacu se COD2 i cekati cetvorku i Crysis...Pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Inače baš ne igram FPS, al ove su bile OK: Dead man's hand = Wild west The Suffering = Hororčić, a ima i dvojka Postal 2 = LOL Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 21.06.2007. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
http://www.rockstargames.com/IV/
![]() |
![]() |
#21 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
kako je samo splinter cell dosao u pucacine, prije bi rekao da je to sneaker. moja neka top lista: hl2 +ep1, cod 1+uo, cod2, fear + extraction point, call of juarez.
![]() |
#24 |
Premium
|
SRV, napisi mi malo o NOLF-u, kakva je, o cemu se radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gens Una Sumus
Datum registracije: Jun 2007
|
A NOLF ti je (ja sam odigrao samo jedinicu i dvicu demo,koliko sam vidio manje-vise ista je shema) amo rec spijunska citaj bondovska shema...fps pucacina u kojoj si ti neka riba(bas je fina mmmmm) imenom Kate...i ono...ides ubijas negativce dobijas nove gadgete i tako...protkana je finim britanskim humorom,no sve u svemu iako je dosta dobra igra,i svakako se ispali odigrat je,ne bih je osobno stavljao u vrh pucacina...Nipošto
![]() |
#28 |
Premium
|
MJuricu, hvala ti puno na odgovoru, sad znam da je necu nabaviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gens Una Sumus
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() toni_hr slusaj...ja opet pilam po istome ali eto,kad nece niko da cuje ![]() Nabavi Deus Ex...Igra ok izgleda,davne 2001 kad je izasla bila je WOW,vjeruj mi neces pozalit,i ne mislim na Deus Ex :Invisible War,nego "samo"na Deus Ex recenzija na http://www.gamer.hr/recenzije/deusex.php?id=3 .Dotični recenzent nije bas zdrave pameti ali eto... Ostalo vrijedno preporuke:Operation FLashpoint(jako dobra takticka pucaljka),dobra igra na relativnu slicnu shemu je i Project I.G.I(dobra,ali brutalno teska igra),Half life serijal,Brothers of arms(osobno nisam igrao,no pobrao je lijepe kritike)....kad sve to pređeš javi pa ćemo iskopat još P.S.Probajnabavit emulator(N64 jos bolje)za n 64i nabavi Goldeneye,paprena igra,Turok serijal...eh dobri stari N64
...war,war never changes... Zadnje izmijenjeno od: MJuric. 21.06.2007. u 10:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|