![]() |
Preporuka 10-15 pucačina
dakle trebam 10 15 pucacina bilo koja vrsta ww2 svemirske bilo kakve znaci HL2 ,bf2142 ,far cry itd relativno noviji naslovi .
|
http://www.gamespot.com/reviews.html...te&sortdir=asc
Hitman, Hl2, XIII, Splinter Cell, Stalker, Medal of honor, Brothers in Arms, Max Payne 2, GTA 4... |
Rainbow Six, Doom 3, Halo, Call of Duty...
|
Prey, Doom 3+ ekspanzija, HL2 + ekspanzija, Fear + ekspanzija, Quake 4, Stalker,
|
Ne zaboravi America's Army...
|
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
F.E.A.R. + F.E.A.R. Extraction Point Battlefield 2142 Half-Life 2 + epizode Call of Duty 2 Quake 4 Boiling Point: Road to Hell SWAT 4 Splinter cell serial Brothers in Arms Star Wars Republic Commando The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay Medal of Honor svi Far Cry Unreal Tournament svi XIII serious sam svi |
Evo jedna koju nisam primjetio na forumu: Chaser
Svemirska pucacina, radnja se odvija vecinom na marsu. Ima dosta otkad sam je prosao pa se ne sjecam bas najbolje, al znam da cu ju odigrat uskoro ponovno :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cudi me da nitko ne spomenu No One Lives Forever(i 1 i 2). Meni je to medju 5 najboljih igara ikad. istina, je starija, ali dan-danas vise nitko ne radi toliko dobre igre.
|
Citiraj:
|
Ma bez obzira na starost, tko nije igrao propustio je jako, jako dobru igru(e).
|
Vidite, ispasce kao da sam izasao iz pecine, jer sam od pucacina igrao, ali bas ono igrao, a ne za***avao po ure pa odustao, jedino far cry i pogotovo serijal COD, koji je bozanstvo od igre....Sve ove nabrojane sam letimimicno pogledao i nisu me privukle, ali jednu nisam, a znam da je dosta ljudi spominje, to je GTA4, mislio sam da to uopce nije FPS, o cemu se radi, kakva je, kakva je grafika, isplati li ju se nabaviti...
|
COD IMHO ne moze ni prismrdit jednom NOLF :)
|
Koja je to igra SRV, daj malo pojedinosti prijatelju...I vrati oni stari avatar, bas sam se navika na njega (smajl)...
|
no one lives forever
Imho to ovisi od osobe do osobe...kad se radi o tako kvalitetnim naslovima odlucuje osobni ukus a o ukusima se ne raspravlja... Meni se u NOLF nije svidalo igrati "spijuna" veci mi je gust prasiti sa garandicom i kar-om po bojistima 2nd WW...a o multiplayeru da ne govorimo ;) |
Hvala E.T., vidis nikad cuo za tu igru, bas sam neki gamer za poludit...Nista, drzacu se COD2 i cekati cetvorku i Crysis...Pozz...
|
Inače baš ne igram FPS, al ove su bile OK:
Dead man's hand = Wild west The Suffering = Hororčić, a ima i dvojka Postal 2 = LOL |
Citiraj:
http://www.rockstargames.com/IV/ |
max payne oba dijela, meni najdraze pucacine, prelazio svaki put kad sam win reinstaliro:D
|
kako je samo splinter cell dosao u pucacine, prije bi rekao da je to sneaker.
moja neka top lista: hl2 +ep1, cod 1+uo, cod2, fear + extraction point, call of juarez. |
call of juarez je ne NEOPTIMIZIRANA igra, nego ću je nazvat smećem samo zbog toga.
|
Citiraj:
|
SRV, napisi mi malo o NOLF-u, kakva je, o cemu se radi...
|
Zašto nitko ne spominje Deus ex?Istina to je mnogo više i dublje od pucacine ali ipak ,ima mnogo elemenata iste....Prehebena igra
|
Citiraj:
|
Nisam rekao da je vrh pucacina, nego igara uopce. NOLF nije "samo" pucacina, nego i sneaker, a ima i dosta RPG elemenata.
|
MJuricu, hvala ti puno na odgovoru, sad znam da je necu nabaviti...
|
Ne radi mi Chaser na visti x64 :( probao kompaktibiliti mod i nista. Izbaci onaj error "application crash...", a jedino kad stavim na comp. win98 onda se bas nista ne dogodi.
|
toni_hr slusaj...ja opet pilam po istome ali eto,kad nece niko da cuje:lol2:
Nabavi Deus Ex...Igra ok izgleda,davne 2001 kad je izasla bila je WOW,vjeruj mi neces pozalit,i ne mislim na Deus Ex :Invisible War,nego "samo"na Deus Ex recenzija na http://www.gamer.hr/recenzije/deusex.php?id=3 .Dotični recenzent nije bas zdrave pameti ali eto... Ostalo vrijedno preporuke:Operation FLashpoint(jako dobra takticka pucaljka),dobra igra na relativnu slicnu shemu je i Project I.G.I(dobra,ali brutalno teska igra),Half life serijal,Brothers of arms(osobno nisam igrao,no pobrao je lijepe kritike)....kad sve to pređeš javi pa ćemo iskopat još P.S.Probajnabavit emulator(N64 jos bolje)za n 64i nabavi Goldeneye,paprena igra,Turok serijal...eh dobri stari N64 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:22. |