|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Tinta u rinfuzi
Gdje nabaviti kvalitetnu tintu u rinfuzi za ove Canone ip4200? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja koristim Jet-tec. Gdje to u Đakovu možeš nabaviti stvarno neznam.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Fino, a gdje ima u ZG? Nije mi nikakav problem. Hvala, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
@hranitelj - Jesi probao u Favoriju, oni su imali nekakve tinte u rinfuzi prije. A imaš u Osijeku u Eurotrade-u skoro 100%, oni inače drže JetTec proizvode. Za ZG nažalost ne znam.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja bi trebao isto tintu za hp 3650, crnu (to je broj cartridgea 27 ako to sta znaci) pa ako netko zna bilo bi super ![]() uostalom kakva je to tinta jel ima ona neko ime ili ? da ne ustrcam u cartridge nesto pa da moram kupovat novi ![]() evo nasao sam, kupio sam ovo http://www.jeftinispis.com/jeftin_is...at=1&id=1&b=r# a sad hocu jos jeftinije ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 13.02.2007. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ovak sasavim slucajno sam naisao u intersparu na tinte u rinfuzi ![]() Znaci dobiju se one 3 boje ali nema crne ali dobro bar nesto... bočice su od po 30 ml znaci nekih 7 punjenja je moguce!! Dobije se sprica igla i ono za busit cathridge... Ko zeli nek ode i kupi si dok nije nestalo znaci city centar,interspar cijena : 55kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
zloČesta maČka
|
Citiraj:
ja sam našla tintu za svoj stari epson i to jako povoljno. danas idem po to. reci mi, kako si zadovoljan sa kvalitetom zamjenske tinte? ima li tko iskustva sa kupovinom kod njih? btw: tnx na linku ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Za epsone je mislim najjeftinije u Feniksu. Za moj stari Stylus Color 480 crna zamjenska dodje manje od 20kn... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ako kupujete tintu u rinfuzi, pazite da je to tinta za bas taj model printera koji trebate. Recimo, koliko sam ja vidio kod nas se ista black prodaje i za epson i za canon, isto tako, nije ista crna za ip4000 i za ip4200,.. sto nikako nije dobro, jer je razlika u gustoci tinte, i vrlo lako se zezne glava printera... najbolje vam je naruciti preko ebaya... puno jeftinije vas izadje, al bar znate da je to tinta za tocno taj printer koji treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
zloČesta maČka
|
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() dakle, moze se kupiti i posebno samo tinta u bocici, ako imate sav pribor za puniti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
ima li ko da mi kaze koju sad da kupim tintu za pixmu 4300 i jeli sa spricem odozgo se izbusi rezervar i napuni i kako onda resetovati da se ne pali ono upozorenje o istrosenosti koja je tinta najbolja zna li ko jeli vec uzimo kako se zove ta tita ko proizvodi |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Najviše se isplati uzeti CISS Set za Canon. U set dobiješ 200 ml tinte http://tinyurl.com/4q4gsz Inače cijena tinte ovisi o recepturi. Naravno ona tinta koja ima kompleksniju i sigurniju strukturu je i osjetno skuplja od one najednostavnije. Jenostavno jer te kemikalije više koštaju i radi se o kemikalijama labaratorijske kvaliete. Dok kad se koriste industrijske sirovine cijena tinte može biti znatno niža. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|