![]() |
Tinta u rinfuzi
Gdje nabaviti kvalitetnu tintu u rinfuzi za ove Canone ip4200?
|
Ja koristim Jet-tec. Gdje to u Đakovu možeš nabaviti stvarno neznam.
|
Fino, a gdje ima u ZG?
Nije mi nikakav problem. Hvala, |
Jel moze netko neki link dati jer stvarno nemogu naci tu tintu u rinfuzi i kako stoje stvari s tim ak se nekom da rec...
Inace zanimalo bi me za mp160 Puno hvala |
@hranitelj - Jesi probao u Favoriju, oni su imali nekakve tinte u rinfuzi prije. A imaš u Osijeku u Eurotrade-u skoro 100%, oni inače drže JetTec proizvode. Za ZG nažalost ne znam.
|
ja bi trebao isto tintu za hp 3650, crnu
(to je broj cartridgea 27 ako to sta znaci) pa ako netko zna bilo bi super :) uostalom kakva je to tinta jel ima ona neko ime ili ? da ne ustrcam u cartridge nesto pa da moram kupovat novi :p evo nasao sam, kupio sam ovo http://www.jeftinispis.com/jeftin_is...at=1&id=1&b=r# a sad hocu jos jeftinije :D tj hocu samo titnu po mogucnosti u vecoj kolicini :) |
|
Ovak sasavim slucajno sam naisao u intersparu na tinte u rinfuzi:goood:
Znaci dobiju se one 3 boje ali nema crne ali dobro bar nesto... bočice su od po 30 ml znaci nekih 7 punjenja je moguce!! Dobije se sprica igla i ono za busit cathridge... Ko zeli nek ode i kupi si dok nije nestalo znaci city centar,interspar cijena : 55kn :chears: |
Citiraj:
ja sam našla tintu za svoj stari epson i to jako povoljno. danas idem po to. reci mi, kako si zadovoljan sa kvalitetom zamjenske tinte? ima li tko iskustva sa kupovinom kod njih? btw: tnx na linku :) |
Za epsone je mislim najjeftinije u Feniksu. Za moj stari Stylus Color 480 crna zamjenska dodje manje od 20kn...
|
ako kupujete tintu u rinfuzi, pazite da je to tinta za bas taj model printera koji trebate. Recimo, koliko sam ja vidio kod nas se ista black prodaje i za epson i za canon, isto tako, nije ista crna za ip4000 i za ip4200,.. sto nikako nije dobro, jer je razlika u gustoci tinte, i vrlo lako se zezne glava printera...
najbolje vam je naruciti preko ebaya... puno jeftinije vas izadje, al bar znate da je to tinta za tocno taj printer koji treba... |
kupila sam zamjenske tinte i moram reči da rade ko urica.... :kafa:
www.jeftinispis.com ---> preporuka :goood: |
Nemaju mp160 i ne vidim di su zamjenske...
|
Citiraj:
dakle, moze se kupiti i posebno samo tinta u bocici, ako imate sav pribor za puniti |
Citiraj:
|
ima li ko da mi kaze koju sad da kupim tintu za pixmu 4300 i jeli sa spricem odozgo se izbusi rezervar i napuni i kako onda resetovati da se ne pali ono upozorenje o istrosenosti koja je tinta najbolja zna li ko jeli vec uzimo kako se zove ta tita ko proizvodi
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/4q4gsz Inače cijena tinte ovisi o recepturi. Naravno ona tinta koja ima kompleksniju i sigurniju strukturu je i osjetno skuplja od one najednostavnije. Jenostavno jer te kemikalije više koštaju i radi se o kemikalijama labaratorijske kvaliete. Dok kad se koriste industrijske sirovine cijena tinte može biti znatno niža. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |