|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nokia N96 DVB-H
Kupio sam prije par dana n96 i nikako da uhvatim HTV RTL ili NOVU,samo neke talijanske programe(Istra). E sad zanima me dali se radi o signalu koji emitira HTV ili je stvar u telefonu! Inace sam prezadovoljan sa telefonom i preporucio bi ga svakome! Mali je problem oko softvera (ceka se malo duze kod poruka pogotovo kad stines "odgovori" al to su rijesili sa novim softwerom kojeg jos nema za nase govorno podrucje!!! Jos jedna stvar koja mi malo smeta a to je klasika kod nokie! Svaku noc je na punjacu!! Ako netko ima N96 neka napise dal lovi nase sa DVB-Hom?? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
kod nas se ne emitira dvb-h vec dvb-t tako da nazalost zaboravi na tv do daljnjega |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A na koju foru uopce radi taj DVB-H! Dal se to sta placa i kako ide prijem tog signala! Ide preko GSM repetitora ili kao i DVB-T? Ne kuzim kako ja u istri mogu lovit talijanski mediaset??? Po mni to ide kao i DVB-T samo sta je drugaciji signal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mozes loivt jer u italiji imaju taj standarad...a, kod nas ga nema koliko ja znam...http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-H |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nervozni poštar
|
zasto mobis uopce prodaje neuporabljivi mob za hrv trziste? nikad im necu oprostiti sto nisu uveli N92, isto je imao dvb-h signal...
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bas i nije neupotrebljiv , ako ostalih 99% funkcija sa moba funkcionira . Da ga nitko ne kupuje ili ne trazi - ne bi ga oni ni nudili ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Sto je najbolje,puno ljudi uopce ne konta kakav je to tuner u N96...Danas mi frendica prica kao "Brat ce mi kupiti mob,slican je ko tvoj(ja imam N95 8GB) ali ima i TV.."..Ja onak njoj "pa bolje neka razmisli,jer taj TV se ne moze upotrijebiti,reci mu to.." Ono,bilo je jos takvih slucajeva...Bas vidim da ljudi ne kontaju kako to funkcionira.
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
dvb i n96
n96 ima ugradeni dvb-h za gledanje dig.tv-a,kako kod mene digitalna normalno radi,hocu da isprobam tu digitalnu i na mobu al nista od toga,jer svaki put kad idem na mobilni tv kaze:Program uzivo nije dostupan!sta trebam napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A mozda da drugi put malo proguglas ili bar pogledas kaj veli Search tu na forumu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=124471 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne. DVB-H ne ide preko satelita nego jednako kao i DVB-T, samo što se kod nas još ne emitira. Kad se ove godine ugasi analogna televizija, otvorit će se prostor s frekvencijama i na njima će se onda moći emitirati DVB-H. Taj DVB-H je sličan DVB-T-u samo što je prilagođen manjim ekranima pa koristi manju rezoluciju i na neke načine troši manje energije, što je nužno jer mobiteli rade na baterije. Isto tako prilagođen je prijamu u pokretu da bi TV mogao gledati i kad se voziš vlakom ili šećeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Sto se tice software-a imas jedan program, nexus cini mi se, koji promenis podrucje. Svaki tel kada se prvi i prodaje na trzistu ostavlja mu se serijski broj drzave... Npr, na mojoj n95 imo sam irski serijski broj software-a, cin sam mu promenio na Euro1 uspeo sam skinut i instalirat zadnji update... Sto se tice punjaca, tvoja n96 ima istu bateriju ko i n95, sto znaci jako slabu... Ugasi 3g, smanji svetlo na telefonu, i nepali mape... i bice super... hehe nadam se da sam u necemu pomogo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nervozni poštar
|
ne znam zakej je mobis taj mob uopce uveo u prodaju..prije par godina, nisu uvezli N92, zato jer je imala nepodrzan DVB-H signal. ugl. mobis vas je nasanjkao! nokija s tveom ![]()
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da DVB-H postoji samo u nekim dijelovima Zagreba i nigdje više. VIP ga je prvi pokrenuo, ali nemam pojma da li se to još uvijek razvija ili je i dalje u testnoj fazi... http://www.bug.hr/vijesti/vipnet-pok...eze/95260.aspx
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dali se sad može ulovit taj signal ili nema toga još kod nas? |
![]() |
![]() |
|