|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem sa webom nakon reinstalacije XP-a
Nakon reinstalacije Windowsa XP SP2 došlo je do izvjesnog problema sa pristupom webu. Naime, računalo je spojeno na router koji se spaja na DSL modem. LAN na računalu je podešen kako je bilo i prije reinstalacije. Postavke routera nisam dirao. Međutim, pojedinim (ne svim) stranicama jednostavno ne mogu pristupiti. Browser ih traži i traži i traži... Kao da ne postoje. Analogno tome, sa drugog računala, spojenog preko tog istog routera, mogu nesmetano pristupiti svim stranicama. Logično zaključujem kako problema u routeru i mom ISP-u nema. U čemu bi mogao biti problem? Neke stranice kojima ne mogu pristupiti su i yahoo.com, microsoft.com, msn.com, i dr. Nemam ideja, a već je 18 sati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
|
A koji browser koristiš? Probaj IE, FF i Operu pa vidi šta se događa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
namjesti ručno dns
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Zappa
|
Ništa nije pomagalo. Onda sam pokrenuo TuneUp Utilities i optimizirao internet vezu. Nakon reinstalacije sve radi, a problem je ostao misterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Zappa
|
Osim što sam reinstalirao Windowse prešao sam sa Amisa (flat) i na T-Com (flat). (Ironično, no povoljniji su trenutno). ![]() Od tada imam problema sa nepotpunim i sporim otvaranjem stranica bug.hr, zaba.hr, gmail.com. Sve ostale (koje posjećujem) rade izvrsno. Ne znam u čemu je problem. Savjeti? Pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Zappa
|
problem je u Netgear routeru. Kada spojim računalo direktno sa modemom problema nema. Ima li netko ideju u čemu bi mogao biti ptoblem? Molim Vas za pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Upisao T-Com DNS - ove (vidi Sticky da sad ne kopiram) u router i postavke mrežne na računalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Zappa
|
Jest. T-comov DNS je ukucan u postavke routera i postavke mrežne na računalu. Photobucket.com - nemoguć login gmail.com - nemoguć login bug.hr - beskrajno učitavanje graf. elemenata zaba.hr - ekstremno sporo učitavanja Probao sam ga resetirati, unjeti nanovo postavke, stavio novi frimware i ništa nije riješilo problem. Ima li kakve veze Java virtual Machine sa routerom? Također problem je nevezan uz IE i FF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|