![]() |
Problem sa webom nakon reinstalacije XP-a
Nakon reinstalacije Windowsa XP SP2 došlo je do izvjesnog problema sa pristupom webu.
Naime, računalo je spojeno na router koji se spaja na DSL modem. LAN na računalu je podešen kako je bilo i prije reinstalacije. Postavke routera nisam dirao. Međutim, pojedinim (ne svim) stranicama jednostavno ne mogu pristupiti. Browser ih traži i traži i traži... Kao da ne postoje. Analogno tome, sa drugog računala, spojenog preko tog istog routera, mogu nesmetano pristupiti svim stranicama. Logično zaključujem kako problema u routeru i mom ISP-u nema. U čemu bi mogao biti problem? Neke stranice kojima ne mogu pristupiti su i yahoo.com, microsoft.com, msn.com, i dr. Nemam ideja, a već je 18 sati. :( |
A koji browser koristiš? Probaj IE, FF i Operu pa vidi šta se događa...
|
Citiraj:
|
Hm... Firewall?
Kakva ti je brzina otvaranja stranica koje možeš otvoriti? |
namjesti ručno dns
|
Ništa nije pomagalo. Onda sam pokrenuo TuneUp Utilities i optimizirao internet vezu. Nakon reinstalacije sve radi, a problem je ostao misterija.
|
Osim što sam reinstalirao Windowse prešao sam sa Amisa (flat) i na T-Com (flat). (Ironično, no povoljniji su trenutno). ;)
Od tada imam problema sa nepotpunim i sporim otvaranjem stranica bug.hr, zaba.hr, gmail.com. Sve ostale (koje posjećujem) rade izvrsno. Ne znam u čemu je problem. Savjeti? Pomoć? |
problem je u Netgear routeru. Kada spojim računalo direktno sa modemom problema nema.
Ima li netko ideju u čemu bi mogao biti ptoblem? Molim Vas za pomoć. |
Upisao T-Com DNS - ove (vidi Sticky da sad ne kopiram) u router i postavke mrežne na računalu?
|
Jest. T-comov DNS je ukucan u postavke routera i postavke mrežne na računalu.
Photobucket.com - nemoguć login gmail.com - nemoguć login bug.hr - beskrajno učitavanje graf. elemenata zaba.hr - ekstremno sporo učitavanja Probao sam ga resetirati, unjeti nanovo postavke, stavio novi frimware i ništa nije riješilo problem. Ima li kakve veze Java virtual Machine sa routerom? Također problem je nevezan uz IE i FF |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |