|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hjsplit - problem :)
Eto mene opet s problemom. Naime, imam jednu veliku datoteku koja je podjeljena u 40-ak djelova Hjsplitom...radi se o nekom image-u, ali to samo pretpostavljam jer bi bilo logično s obzirom na sadržaj...Problem nastaje kada sve te djelove spojim Hjsplitom i dobijem jednu veliku datoteku, ali bez ikakve extenzije! Kako da ja znam koja extenzija mora biti? Probao sam napisati nekoliko poznatijih image extenzija ali 0 bodova...ima li koji način da osposobim taj file? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako si siguran da je u pitanju image, probaj sa magiciso ili isobusterom otvorit, pa konvert u standardni iso.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
to nije napravljano sa hjsplitom napravljeno je sa winrar-om otvori prvi file s winrarom i onda stavi extract to... i stavi kamo ti nek extracta
![]() |
#4 |
Premium
|
ma kakav winrar! Winrar ne prepoznaje to, tj kad stavim extract on samo taj jedan file extracta i stane...hjsplit komotno sve lijepo extracta prepozna i napravi tu jednu veliku datoteku, ali nema extenzije i ne znam što je u pitanju... @Pomo - probat ću napraviti to kad dodem doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ako su ekstenzije .001, .002 i tako dalje onda se radi o HJSplit-u ![]() jesi probao kad ti se otpakirala ta konačna (velika) datoteka ručno staviti .iso na kraj? zvuči banalno ali meni par puta upalilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
svebee - probao i nula bodova, i nisam probao samo .iso, nego i nrg, bin, uif i još mnogo njih... Uglavnom problem je riješen i sada ću morati poklopiti sam sebe, jer je Big Guy bio u pravu kad je rekao da to nisu hjsplit sileovi. Extenzije su bile od hjsplita, ne znam na koju foru ih je uspio spajati ali nije bitno...uglavnom, fakat s winrarom se to otpakirava. Promjenio sam, tj stavio iza .001, .001.rar i stisnuo "extract here" zatim me pitao da mu nađem drugi wile s nekim nativom, no ja sam kliknuo na file .002 i dalje je on sam nastavio otpakiravati i na kraju sam dobio .iso datoteku. Hvala Big Guy-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Sorry care ali si u krivu ,te .001 .002 winrar MORA izvaditi jer svaku takvu datoteku ja cupam vas s rarom a rezem s FFSJ. Groto takvih datoteka mi nece s FFSJ spojiti nego izvadi jednu datoteku i trazi me nastavak .r01 (bar mislim da je ta ekstenzija) itd datoteka. http://i22.tinypic.com/2dvidty.jpg evo pogledaj da ide normalno. Probaj si taj FFSJ jer taj je meni najbolji jer i splita i krpa ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uzmi Total Commander, klikni na file i stisni F3. ![]() Početak će ti reći o kojoj se vrsti filea radi. Umjesto Total Commandera možeš koristiti bilo koji HEX editor ili čak wordpad.
![]() |
#10 |
Premium
|
Vejita i Costa, ne čitate cijeli topic! Pa jel ne vidite da je problem rješen, napisao sam da je Big Guy bio u pravu s prijedlogom i da sam uspio to spojiti. Čitajte pažljivije! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
ja sam mislio da baš otvoriš prvi file s winrar-om i jednostavno exstractaš file van s "extract to" evo i slikica (klikni na sliku za uvećavanje) .001 itd fileovi ![]() properties na prvi ![]() program za otvaranje je stavljen na winrar ![]() 2 puta lijeva tipka miša na prvi file otvori se ovo žuti folder "Extract to" i samo izabereš mjesto ![]() drugu i treću slikicu trebaš samo prvi puta napraviti jer win zapamti da otvara sve .001 fileove s winrar-om, a ako winrar daje grešku kod otvaranja onda moraš koristiti hjsplit
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Nisi morao mjenjati ekstenziju u rar jer on bi automatski prepoznao svoj arhiv. 001 možeš odmah asocirati s njime jer HjSplit nitko (s one strane ;) ne koristi.
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ok dečki, hvala obojici, sad znam za ubuduće ![]() Čovjek uči dok je živ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|