|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Duall Channel pitanjce
Ovako, imam Abit IC7 (875 chipset), ali na njoj nemam 800 FSB proc nego 533. E sad, zanima me da li sa ne-800FSB procu mogu ostvarit duall channel?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
meni Gigabyt-ica 8knxp nije dozvoljavala..kad sam puknuo 800 mhzFSB proc sve djindje su se otvorile..... ![]() ![]() i dual ch,i opcija 266/333/400mhz na memoriji.. prije toga sa 533fsb procom bez dualca i bez podrske za 400 mhz memoriju... tja,moras probat,ipak je to Abit.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Po teoriji bi trebalo raditi, al ipak trebaš probat, niko ti ne garantira da hoće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel ima nekog od volje, i da je u ZGu, pa da mi posudi 2 pločice rama da probam??? ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|