|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
nv4_disp BSOD
"Ponosan" sam vlasnik 8800gts kartice. A gore navedeni problem me izluđuje. Sve igre rade savršeno, nikada ne izbacuje iz igara, usred Windowsa nema BSOD, ALI svakih 2-3 tjedna iz meni nepoznatog razloga prilikom bootanja (već se digne desktop i još frajer diže samo pomoćne procese, među njima i postavke u nvidia driverima) izbaci toliko mrski Blue Screen Of Death. Promijenio sam sve beta i oficijelne drivere, ali ta BUG je i dalje prisutan. Nije mi jasno kako se svakih xx bootanja to dogodi. Jednostavno dođe BSOD sa nv4_disp error i onda restart i sve radi normalno 2, 3 ili više tjedana kada opet prilikom bootanja napravi sto. Ako netko zna, hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
je si li probo stavit nove winse ili ti se nesto ne slaze.probaj posudit rame od prijatelja pa stavit na maticni pa testiraj malo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Nisam... jer bi mi za taj test trebalo 2-3 tjedna ako ne i više da grafa bude tamo. A to mi je malo previše. Sklon sam vjerovati da se Winsi prilikom bootanja tu i tamo zblesiraju, ali malo je iritantno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|