![]() |
nv4_disp BSOD
"Ponosan" sam vlasnik 8800gts kartice. A gore navedeni problem me izluđuje. Sve igre rade savršeno, nikada ne izbacuje iz igara, usred Windowsa nema BSOD, ALI svakih 2-3 tjedna iz meni nepoznatog razloga prilikom bootanja (već se digne desktop i još frajer diže samo pomoćne procese, među njima i postavke u nvidia driverima) izbaci toliko mrski Blue Screen Of Death. Promijenio sam sve beta i oficijelne drivere, ali ta BUG je i dalje prisutan.
Nije mi jasno kako se svakih xx bootanja to dogodi. Jednostavno dođe BSOD sa nv4_disp error i onda restart i sve radi normalno 2, 3 ili više tjedana kada opet prilikom bootanja napravi sto. Ako netko zna, hvala... |
je si li probo stavit nove winse ili ti se nesto ne slaze.probaj posudit rame od prijatelja pa stavit na maticni pa testiraj malo.
|
Ma orthos je stabilan, sve stabilno kao grom. Osim toga, kao što rekoh, nv4_disp je kao error prikazano, što upućuje na grafulju...
|
a je si li probo grafu kod nekog prijatelja da vidis je li kod njega to javlja?
|
Nisam... jer bi mi za taj test trebalo 2-3 tjedna ako ne i više da grafa bude tamo. A to mi je malo previše. Sklon sam vjerovati da se Winsi prilikom bootanja tu i tamo zblesiraju, ali malo je iritantno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |