|
|||||||||||
|
|
#1 | |||||||||||||
|
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ECS7900GS vs. Gainward, bliss 7600GS PCX GLH DT
Ovo je kartica u HG spotu. Zanima me kakva je u odnosu na karticu ECS 7900 GS u7 Ve-milu koja je 899 kuna. Koja je isplativija? I zbunjuju me ova silna slova koja se nalaze uz ovu 7600-cu |
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
#2 |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
ECS7900gs definitivno Svakako se isplati dat 2 glave vise
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Vech je otvoren thread na tu temu. Ali...poanta je: Pa KUPUJ to, chovjeche dok nije nestalo. 900 kn za jednu 7900GS, kud chesh bolje. A to shto je ECS neka te ne zamara. Sve je to ista pashta u drugom pakovanju (i to doslovce!!). |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ju vec kupio, overclockao i mogu reci samo jedno: KUPUJ!!! Evo ti CP: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
gejmer
|
sutra...? Bit ce dobro ako ih jos i danas bude bilo ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo i ja upecao jednu u Ve-Mulju u Rijeci.. moja nema ZeroTherm hladnjak Ali nema veze, doma mi stoji jedan novi VF700Cu u ormaru... pa ako mi bude prebucna... lako se zamijeni ![]() Ja sam svoju uzeo oko 15.40, ostala je jos jedna... a ujutro ih je bilo 10 ![]() P.S. Rekli su da sutru ujutro ocekuju vjerojatno novu posiljku pa...
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 01.06.2007. u 18:40. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjeruje mi , i ostati ce mi toga ko u prici ..... Frend je uzeo danas , iako mi je prvo nije vjerovao da je bolja od leadtek 7600gt koju je htio jer ipak ta njegova je bila skuplja navecer mu je idem ugraditi pa da se dijete igra . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
gejmer
|
@JC Denton - Ajd molim te, znatizelje radi, ako ti nije problem da slikas grafu... zanima me kakav je to hladnjak na njoj... I jel ti PCB zelene ili plave boje...? BTW jesi probao klokati svoj... koliko ide...? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Grafa ti je ista onakva kao na slici na Ve-Mil-ovim stranicama... temp. u IDLE mi je 46°C, na LOADu ne radi nego par minuta prije nego se smrzne, mislim da mucim napajanje ![]() EDIT: PCB je plavi
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 02.06.2007. u 00:45. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Imao sam tu gainward 7600 gs glh ali sam ju prodao ovaj tjedan i naravno danas otišao po 7900 gs što više reći...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|