![]() |
ECS7900GS vs. Gainward, bliss 7600GS PCX GLH DT
Ovo je kartica u HG spotu. Zanima me kakva je u odnosu na karticu ECS 7900 GS u7 Ve-milu koja je 899 kuna. Koja je isplativija? I zbunjuju me ova silna slova koja se nalaze uz ovu 7600-cu |
ECS7900gs definitivno
Svakako se isplati dat 2 glave vise |
7900GS je puno isplativija za tu razliku u cijeni.
|
A sto mislite o ovoj ECS 7900GS??? Jer mislim sutra ici kupiti ako imate dobro misljenje o njoj...
|
Vech je otvoren thread na tu temu. Ali...poanta je: Pa KUPUJ to, chovjeche dok nije nestalo. 900 kn za jednu 7900GS, kud chesh bolje.
A to shto je ECS neka te ne zamara. Sve je to ista pashta u drugom pakovanju (i to doslovce!!). |
Ja sam ju vec kupio, overclockao i mogu reci samo jedno: KUPUJ!!!
Evo ti CP: Citiraj:
|
7900GS vs. 7600GS
Impreza vs. Corsa |
256bita vs 128bita je duplo veća razlika kao što svi kažu definitivno 7900gs imaš u ve-milu petak i subotu akciju za 899kn!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ma ide se to onda sutra kupit....
Hvala!!! |
sutra...? Bit ce dobro ako ih jos i danas bude bilo :D
|
Evo i ja upecao jednu u Ve-Mulju u Rijeci.. moja nema ZeroTherm hladnjak :rolleyes: Ali nema veze, doma mi stoji jedan novi VF700Cu u ormaru... pa ako mi bude prebucna... lako se zamijeni ;)
Ja sam svoju uzeo oko 15.40, ostala je jos jedna... a ujutro ih je bilo 10 :D P.S. Rekli su da sutru ujutro ocekuju vjerojatno novu posiljku pa... |
Citiraj:
Frend je uzeo danas , iako mi je prvo nije vjerovao da je bolja od leadtek 7600gt koju je htio jer ipak ta njegova je bila skuplja :) navecer mu je idem ugraditi pa da se dijete igra . |
@JC Denton - Ajd molim te, znatizelje radi, ako ti nije problem da slikas grafu... zanima me kakav je to hladnjak na njoj... I jel ti PCB zelene ili plave boje...?
BTW jesi probao klokati svoj... koliko ide...? |
Grafa ti je ista onakva kao na slici na Ve-Mil-ovim stranicama... temp. u IDLE mi je 46°C, na LOADu ne radi nego par minuta prije nego se smrzne, mislim da mucim napajanje :D
EDIT: PCB je plavi |
Imao sam tu gainward 7600 gs glh :care: ali sam ju prodao ovaj tjedan i naravno danas otišao po 7900 gs :goood:
što više reći... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:35. |