Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2007., 19:22   #1
Dngy
Premium

Dngy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Mega LAN Party u Bjelovaru!

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se 15.16. i 17 lipnja 2007. u Bjelovaru, pod pokroviteljstvom Grada održati MEGA LAN PARTY pod nazivom TEREZIL@N a u sklopu održavanja Terezijane (Terezijana je višednevna kulturna, zabavna i turistička priredba predstavlja se nizom glazbenih, scenskih, likovnih i sportskih događanja u čijem izvođenju sudjeluju izvođači iz čitave Hrvatske. Priredbu posjeti preko 30.000 posjetitelja iz zemlje i iz inozemstva) LAN se održava u središtu Grada u prostoru SPORTSKE DVORANE.

MEGA LANA neće imati isključivo takmičarski karakter nego je zamišljen tako da zadovolji interes igrača za druženjem i zajedničkim gamingom. Prvi dan odnosno 15. lipnja od 10:00 pa nadalje, LAN će se održati za gamere iz okolice i grada Bjelovara (zbog smještaja). Ujedno taj dan se postavljena oprema testira tako da manje problema ostane za 16. lipnja kada i zvanično počinje MEGA LAN. Isto tako željeli bi napomenuti da se na MEGA LAN ne moraju prijaviti samo Klanovi nego to mogu i pojedinci. Na temelju rezultata probnog LAN-a u petak, igrači se mogu organizirati u Klanove i tako nastupiti. Sve kombinacije su moguće jer je osnovni moto druženje i zabava.

Natjecanja se planiraju održati u igrama Call of Duty 2, Counter Strike , BTF2 i Unreal 2004. Konačna odluka o igrama i modovima će se donijeti na temelju Vašeg interesa. COD2, BF2 i CS1.6 u TDM modu su sigurni, ostalo je na Vama.

Obzirom da je ovo prvi TEREZiL@N, sponzori i donatori nisu punih torbi čekali pred našim vratima, zato se mogu očekivati skromne nagrade i bogata obećanja , ali nikad se ne zna ...

------------------------------------------
Medijski pokrovitelji projekta su:

* Bjelovarski list
* 24 SATA
* ATILA
* RTL

PRIJAVE:

------------------------------------------
* Broj timova: 42
* Igrača po timu: 5
* Kotizacija po igraču: 50kn
-----------------------------------------

- Prijave su otvorene do 10.06.2007g.
- Prijava se izvršava na www.bjelovarwifi.hr gdje je i prijavnica u kojoj obavezno treba navesti:

* Ime klana/tima:
* Ime i mod igre
* e-mail:
* Kontakt osoba:
* Kontakt broj mobitela:
* Popis članova tima:

Zbog naše evidencije a i sigurnosti Vaše opreme na LAN-u, na ulazu ćemo Vam uručiti registracijski formular.
NAPOMENA: ako želite, obrazac si možete skinuti i unaprijed ga popuniti ali ga nikako NE ŠALJITE mailom već nam ga uručite na ulazu gdje ćemo Vam potvrditi upisano.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kotizaciju (cjelokupni iznos od 250kn, tj. 50 kn po članu) je potrebno uplatiti najkasnije do 10.06. sa sljedećim podacima

Platitelj: Naziv Klana ili pojedinca
Primatelj: Udruga "BJELOVAR wifi"
Model: 99
Broj žiro računa: 2484008-1103965696

Primjer ispunjene uplatnice je ovdje
NAPOMENA - Obavezno ponijeti kopiju uplatnice ili broj transakcije (za netbanking)

Prijave se zatvaraju sa prijavljena 42 tima ili 210 igrača, zaključno sa 10. 06. 2007. g.
Sve promjene je potrebno dojaviti Organizatoru najkasnije 24 sata prije početka LAN-a
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRAVILA TEREZiL@N-a

Napomena: Obzirom da se radi o neformalnom "turniru" zabavnog karaktera, organizator zadržava pravo naknadne izmjene Općih pravila i Pravila igre.

OPĆA PRAVILA

* Organizatori LAN-a su odgovorne osobe i imaju završnu riječ u donošenju odluka.
* Zabranjena je upotreba alkohola kao i prisustvo alkoholiziranih osoba u prostoru LAN-a.
* U prostoru održavanja LAN-a zabranjeno je pušenje.
* Svatko je odgovoran za svoje ponašanje. Nije dozvoljeno psovanje, vrijeđanje, vandalizam, vulgarnosti, i sl. nedoličnosti kako činjenjem tako i javno dostupnim materijalima na računalu. Prekršitelji će biti udaljeni sa LAN-a. Svatko odgovara za štetu koju je načinio ili prouzrokovao.
* Ako ne posjedujete računalo, osoba koja Vas je pozvala - odgovara za Vas. U slučaju nedoličnog ponašanja, oboje će biti udaljeni sa LAN-a.
* Svatko je odgovoran za čistoću i sigurnost svog prostora za igru.
* Nije dozvoljena upotreba dodatnih el. trošila (UPS, grijalice, ventilatori, mikrovalne i sl.)
* Obavezna je upotreba slušalica umjesto zvučnika.
* Nije dozvoljeno dijeljenje podataka za vrijeme igre.
* Nije dozvoljeno diranje tuđe opreme.
* Vaše eventualne probleme sa ostalim učesnicima rješavaju organizatori.
* Nije dozvoljeno "piratiziranje" ili druga kršenja autorskih prava.
* Najstrože je zabranjeno varanje i narušavanje integriteta drugih računala, na LAN-u.
* Uvjet prisustvovanja LAN-u je prihvaćanje ovih pravila.

Ja sam zamoljen da ovo postam ovdje tako da za sve dodatne informacije odite na http://bjelovarwifi.hr/ipbforum/index.php?showtopic=31

Moderi, ako sam fulao mjesto plasiranja teme, prebacite ju na odgovarajuće

Zadnje izmijenjeno od: Dngy. 14.05.2007. u 08:28.
Dngy je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2007., 20:10   #2
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Pa jesu oni normalni,NEMA PUŠENJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salko01 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.05.2007., 22:28   #3
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Pod kakvim je to pokroviteljstvom i sponzorstvom kad se mora platit kotizacija? Ako ce netko dolaziti iz daljega kotizacija je najmanje problem, jer treba platiti gorivo, hranu...
Tako da ta kotizacija ispada smijesna.
Kotizacija se moze opravdati samo dobrim nagradama a vi ih u ovom slucaju niste niti naveli. Pravi (mislim na pro) igraci sumnjam da ce vam doci na LAN.
No dobro, naveli ste da je ovo lan namijenjen za druzenje i zabavu. Mozda se vidimo...
musso je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2007., 23:45   #4
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
@Dngy: Sredi te boje. Ona svijetloplava i žuta se jedva vide. Da ne spominjem kako je nepregledno ovako čitati.
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2007., 08:29   #5
Dngy
Premium

Dngy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo nadam se da se sada vidi, ma bio je copy/paste pa je zato tako ispalo...sorry
Dngy je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2007., 09:28   #6
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pozdravljam ideju !

Svejevremeno sam hodočastio na 2 velika LAN-a u Virovitici.

Isto tako 50 Kn po glavi, ali je bio osiguran 1 topli obrok dnevno u 3 dana trajanja LAN-a.

Princip je bio - plačanje maltene za hranu i da se pokriju troškovi prostora. Slobodno igranje za sve. Tko želi može se i natjecati, ali nije neophodno. Naravno pivo na šanku za 5 Kn ( LOL ! ) i voda za 1 Kn ( mrak ! ). Pušilo se brutalno ....

Na kraju je zabava bila odlična, pijanih ako je i bilo su spavali. Ali - kad geekovi idu na LAN, mi ne pijemo da se napijemo, već da krepamo od žeđi u 18 satnim UT seansama
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2007., 11:19   #7
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
I ja sam bio na jednom VT DIV lanu, Virovititica pisalo na majcama . Osvojio 1. mjesto na cod turniru. Fine nagrade bile
To je bilo predobro organizirano, hrana u restoranu - dzabe, pice skoro pa dzabe.
Nagrade za prva mjesta pojedinacno, LCD monitori vrijednosti 3000-5000kn... A ekipno, graficke kartice 1700kn. + Za pobjednike let u balonu
musso je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2007., 17:24   #8
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Nema pusenja i alkohola nema lana,cekamo DIV!!!
Salko01 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno