|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() T-Com.. Šta drugo reć nego T-Com! Mrzim tu fimu iz dna duše! Evo vec imam ADSL godinu i nešto.. Uzmem jedan mjesec flat i odjednom počne me iskopčavat s neta i sl. Vec 4-5 mjeseci imam paket od 5 giga..radi bez problema od 0-24, i dobijem ponovo flat, i jutros upalim comp (bilo je ruzno vrijeme pa za svaki slucaj sam ugasio comp), stavim da mi se skidaju neke stvari i net radi 10-ak min i odjednom prestane primati podatke. Ne iskopča se s linije, samo šalje bez primanja..i onda nakon par minuta linija pukne.. Ponekad imam feeling da mi netko limitira promet.. ..totalno sam ogorčen..flat mogu priouštit jednom u sto godina i onda kad ga dobijem onda me za***avaju..
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
www.voljatel.hr . ja imam sada vec nekih 110 sati u komadu, mislim samo me tocno svakih 24 sata iskopcaju. nema pucanja veze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
to sam i ja bio primjetio da kad sam prešao sa 5GB na flat da je odjednom veza počela pucat. siguran sam da je to puka sličajnost ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
jok, ja svaki dan napravim cca 3gb dl i 1,5gb ul na p2p, ako ima dovoljno seedova ide mi bez problema 52-53 kB/s, imam 512kbps vezu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Paranoja! ak malo razmislite, kak bi oni mogli znati da ti imas namjeru ostat smao 1 mj na flatu? prije bi trebalo sve funkcionirat, da te cim vise navuku na flat, pa da ostanes, te da im placas vise... Moj osnovni paket je 1Gb, al sam vec skoro 1 god prebacen na flat, te neam nikakvih problema... Limitiranja prometa nema, tak da nemas ke vikat... Prije bi mogo biti problem u tvojim torentima, emulcu il kaj vec koristis, pogotovo ak koristit pear guardina, on hoce jako dobro s***at vezu...
![]() |
#9 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
I to je veza tako "vegetirala" svakih par minuta. Znao bi imat po 40 spajanja samo tijekom popodneva. I problem bi bio samo od 15 sati, pa do negdje 22. Urnebes. I kako su riješili problem? Zamijenili Siemensov modem Kasdom. Baj d vej, taj Siemensov sad radi na drugom kompu kod frenda bez problema. Dakle, do modema nije bilo. Sad veza puca, malo rijeđe, ali opet...
![]() |
![]() |
#10 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
možda si pobrao neke štetočine
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Problem rješen, nije bilo ni do compio ni do tih "zlih"(rolleyes) p2p programa nego im se nesto s***alo u centrali..popravljeno je i sada radi bez bada. Sorry na naslovu topica.
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma nemaju takve stvari veze s nikakvim crvima. Ja sam čak bio lud, pa radio reinstalaciju svega. Problem isti. Onda su mi upirali priču da je nekompatibilnost deslama i mog modema, pa sam ih poslao "negdje", jer, ako su isti modem i deslami radili 2 godine kako treba, di je sad nastala nekompatibilnost?!?! A da stvar bude gora, i deslam i modem su Siemensovi, tako da ne vjerujem da se dva proizvoda iste firme, a namijenjena za istu svrhu, ne slažu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|