PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Nevolje po T-comu!!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68531)

Brown Acid 05.05.2007. 16:10

Nevolje po T-comu!!!!

T-Com..
Šta drugo reć nego T-Com!
Mrzim tu fimu iz dna duše!
Evo vec imam ADSL godinu i nešto..
Uzmem jedan mjesec flat i odjednom počne me iskopčavat s neta i sl.
Vec 4-5 mjeseci imam paket od 5 giga..radi bez problema od 0-24, i dobijem ponovo flat, i jutros upalim comp (bilo je ruzno vrijeme pa za svaki slucaj sam ugasio comp), stavim da mi se skidaju neke stvari i net radi 10-ak min i odjednom prestane primati podatke.
Ne iskopča se s linije, samo šalje bez primanja..i onda nakon par minuta linija pukne..
Ponekad imam feeling da mi netko limitira promet..
..totalno sam ogorčen..flat mogu priouštit jednom u sto godina i onda kad ga dobijem onda me za***avaju..

rendula 05.05.2007. 16:12

www.voljatel.hr . ja imam sada vec nekih 110 sati u komadu, mislim samo me tocno svakih 24 sata iskopcaju. nema pucanja veze

OveRkiLL 06.05.2007. 01:23

to sam i ja bio primjetio da kad sam prešao sa 5GB na flat da je odjednom veza počela pucat. siguran sam da je to puka sličajnost:D. al naviko sam se, morao sam jer mi nije dostupno niš od konkurencije. možda taj voljatel probam, ak će mi se dat prebacivat. jel blokira voljatel p2p promet?

rendula 06.05.2007. 01:41

jok, ja svaki dan napravim cca 3gb dl i 1,5gb ul na p2p, ako ima dovoljno seedova ide mi bez problema 52-53 kB/s, imam 512kbps vezu :)

Darth Vader 06.05.2007. 11:31

Dajte ubuduće malo te naslove pristojnije molim...

tomifish2002 06.05.2007. 12:30

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 715692)
T-Com..
Šta drugo reć nego T-Com!
Mrzim tu fimu iz dna duše!
Evo vec imam ADSL godinu i nešto..
Uzmem jedan mjesec flat i odjednom počne me iskopčavat s neta i sl.
Vec 4-5 mjeseci imam paket od 5 giga..radi bez problema od 0-24, i dobijem ponovo flat, i jutros upalim comp (bilo je ruzno vrijeme pa za svaki slucaj sam ugasio comp), stavim da mi se skidaju neke stvari i net radi 10-ak min i odjednom prestane primati podatke.
Ne iskopča se s linije, samo šalje bez primanja..i onda nakon par minuta linija pukne..
Ponekad imam feeling da mi netko limitira promet..
..totalno sam ogorčen..flat mogu priouštit jednom u sto godina i onda kad ga dobijem onda me za***avaju..

neznam. ja skidam 0-24 , nikad problema. namjesti si komp da se automatski reconnecta kad pukne veza i skidaj sa nekim bolji download managerom koji će automatski nastaviti čim dobije vezu.

KnezTame 06.05.2007. 12:34

Paranoja!

ak malo razmislite, kak bi oni mogli znati da ti imas namjeru ostat smao 1 mj na flatu?
prije bi trebalo sve funkcionirat, da te cim vise navuku na flat, pa da ostanes, te da im placas vise...

Moj osnovni paket je 1Gb, al sam vec skoro 1 god prebacen na flat, te neam nikakvih problema...

Limitiranja prometa nema, tak da nemas ke vikat...

Prije bi mogo biti problem u tvojim torentima, emulcu il kaj vec koristis, pogotovo ak koristit pear guardina, on hoce jako dobro s***at vezu...

horza 06.05.2007. 12:50

veličina paketa/flata je samo obračunska stvar i ni na koji način nema veze s ikakvim tehničkim detaljima... to je čisto stvar za računovođe.

Rivi 07.05.2007. 11:11

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 715692)
T-Com..

Ma dobar dan. Ja sam se 2 mjeseca ganjao s njima radi tog problema. Da ne kažem s kim sam sve pričao. Samo šta direktora u Švabiju nisam zvao.
I to je veza tako "vegetirala" svakih par minuta. Znao bi imat po 40 spajanja samo tijekom popodneva.
I problem bi bio samo od 15 sati, pa do negdje 22. Urnebes.

I kako su riješili problem? Zamijenili Siemensov modem Kasdom. Baj d vej, taj Siemensov sad radi na drugom kompu kod frenda bez problema. Dakle, do modema nije bilo.
Sad veza puca, malo rijeđe, ali opet...

tomifish2002 07.05.2007. 11:19

možda si pobrao neke štetočine

Matth€w 07.05.2007. 15:18

Citiraj:

Autor Rivi (Post 716989)
Ma dobar dan. Ja sam se 2 mjeseca ganjao s njima radi tog problema. Da ne kažem s kim sam sve pričao. Samo šta direktora u Švabiju nisam zvao.
I to je veza tako "vegetirala" svakih par minuta. Znao bi imat po 40 spajanja samo tijekom popodneva.
I problem bi bio samo od 15 sati, pa do negdje 22. Urnebes.

I kako su riješili problem? Zamijenili Siemensov modem Kasdom. Baj d vej, taj Siemensov sad radi na drugom kompu kod frenda bez problema. Dakle, do modema nije bilo.
Sad veza puca, malo rijeđe, ali opet...

Isti problem! Meni bi se spojio (SE 555) i veza bi trajala max po min-dve, tako da sam imo period da tokom dana nisam mogao uopće na net. Zvao tisuću puta, dolazili kod mene, ništa nisu otkrili niti riješli... A onda se to "samo od sebe" riješilo, pa već duže vrijeme radi normalno... Ne sjećam se kad je zadnji put pukla veza :kafa:

Brown Acid 07.05.2007. 21:02

Problem rješen, nije bilo ni do compio ni do tih "zlih"(rolleyes) p2p programa nego im se nesto s***alo u centrali..popravljeno je i sada radi bez bada.
Sorry na naslovu topica.

Rivi 08.05.2007. 12:17

Ma nemaju takve stvari veze s nikakvim crvima. Ja sam čak bio lud, pa radio reinstalaciju svega. Problem isti.
Onda su mi upirali priču da je nekompatibilnost deslama i mog modema, pa sam ih poslao "negdje", jer, ako su isti modem i deslami radili 2 godine kako treba, di je sad nastala nekompatibilnost?!?! A da stvar bude gora, i deslam i modem su Siemensovi, tako da ne vjerujem da se dva proizvoda iste firme, a namijenjena za istu svrhu, ne slažu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49.