|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
ATi Radeon HD 2900XT 1GB DDR4 u predprodaji
Hmmm, ne vidim baš neku svrhu ovog modela. Tolika količina memorije neće joj pomoći da bude brža, samo skuplja. Bit' će možda malo brža zbog DDR4.
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
|
Svoju pretpostavku sam napisao u prvom postu, ono što se čeka je redizajn i prelazak na 65nm tek tada će možda AMD/ATI imati konkurentan proizvod. Do tada će možda i nVidia izaći sa 8900. Sadašnje stanje nikako nije dobro, usporio se razvoj GPU-a i DX10 igara.
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, Endivia ima DX10 hardware već dosta dugo...ali igre nijedne nema vani... Mislim da do Božića ni neće izaći bog-zna-kaj.
![]() |
#8 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Igara nema zato sto ljudi nemaju jos dovoljno iskustva i zato sto dx 10 zahtjeva Vistu a korisnika Viste je premalo za tolika ulaganja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
gamer korisnika viste ima premalo jer svi odbijaju origigi win koristiti ![]() dok se uredskih visti prodalo u istom vremenskom razmaku vise nego kad je XP izasao. nije problem u igrama, problem je u gamer trzistu koje je specificno oduvijek.
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodalo se zahvaljujuci i "prisilnom" stavljanju Viste u vecinu novih prijenosnika, koji su danas dostupni cijenom u odnosu na ranije. Ja sam se pretrgao neki dan dok sam nasao drivere za XP za jedan HP/Compaq Lap. Nikakva podrska za XP, a da ne govorimo da se nedaju support cd-i sa driverima uz Lap ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kanadska online trgovina Extreme PC u svoju je ponudu po cijeni od 649 CAD (~610 USD) stavila još nenajavljenu AMD/ATi grafičku karticu iz nove HD 2000 serije. 610USD, pa to je manje od 4k kuna... Mislim da će cijene padatiiiiii.... (znam da je to vani i da će tu biti skuplja, ali opet....)
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|